Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Caplja
Nov uporabnik

Ucenje voznje

Napisal/-a Caplja So apr 01, 2006 12:32 pm

Danes sem nameraval sestricno peljati na ksn plac v Ljubljani, kjer bi jo lahko naucil par osnov voznje, pa mi ne pade na pamet nobena pametna lokacija. Ksne ideje?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So apr 01, 2006 12:35 pm

Uno parkirišče v btcju, k je blo a.com srečanje gor? tm čist na daleč nasprotni strani od od koloseja. je pač velko parkirišče pa nobenih stvari vmes, sam asfalt ;) drgač pa okol leclerca je tut povhn tega.. sam prit bi blo treba po zaprtju trgovin, da bo čist prazno

drgač pa če vaju vidjo policajo, vama lohk kumot dajo kazen pa sestrična še dolg ne bo smela izpita delat, al neki tazga je..

lp
Slika

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ So apr 01, 2006 12:37 pm

Stegne ... iskra pa to... tm sm jst naredu svoje prve km :oops: tm pa polcaji zelo redko pridejo...čist na konc najd ksn prkerplc pa je to to :D
pa glej da jo boš dobr nauču :D

Caplja
Nov uporabnik

Napisal/-a Caplja So apr 01, 2006 1:09 pm

Kaj pa un poligon k ga avtosole uporabljajo, tm nekje na Vicu se mi zdi? A to se "obratuje"? :) Problem je namrec v tem, da bi morala it zdej enkrat, ko so pa trgovine zal se odprte. Ne bi jo pa lih ucu slaloma med avti ze takoj na zacetku :)

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero So apr 01, 2006 1:35 pm

eclipse_R je napisal/-a:
....
drgač pa če vaju vidjo policajo, vama lohk kumot dajo kazen pa sestrična še dolg ne bo smela izpita delat, al neki tazga je..

lp

parkplac ni javna cesta ---> torej ne more dobit kazni.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So apr 01, 2006 1:43 pm

zapel se v logatec do industriske cone tm jo komot ucis pa ma cist lepo za pelat....
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So apr 01, 2006 1:59 pm

Pero je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:
....

lp

Parkplac nakupovalnih centrov je v javni uporabi in kazen brez problema fašeš.
Če pa na svoji parceli voziš pa nimajo kej.

Jaz osebno mislim, da je brez veze da jo nekaj naučiš, ker se po navadi človek nauči "narobe". Torej- ne gleda špeglov, ne vozi po cpp, ko pa pride v avtošolo si misli "sej jst znam - kaj mi bo on govoru" in ko po tretjem poskusu naredi izpit vozi kot ostalo govedo na cesti (slovenci smo ocenjeni za najslabše voznike v EU).

Ne delaj ji medvedje usluge.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So apr 01, 2006 1:59 pm

Pero je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:
....

lp

pa menda ja ni zasebna? ;)
Vse površine namenjene javnemu prometu...je bla nedolgo nazaj debata, ker "kao" ne bi smeli pisat kazni v parkirni hiši v cityparku, pa se je izkazalo da imajo vso pravno podlago.

jakaracman je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:Hja ampak nikjer ni točno določeno za parkirišča in garažne hiše. Tudi pod pojmom nekategorizirana ceta ni tega omenjeno. Drugače pa:

Nekategorizirana cesta je vsaka prometna površina, ki ni kategorizirana kot javna cesta in na kateri se opravlja promet na način in pod pogoji, kot jih v skladu s predpisi o varnosti cestnega prometa določi lastnik ali od njega pooblaščeni upravljavec te prometne površine (gozdne ceste, dovozne ceste in pristopi do objektov ter zemljišč, funkcionalne prometne površine ob objektih, avtobusne postaje, ceste v zasebni lasti in podobne).

In evo ti parkirno hišo ali parkirišče ...

BiMMER je napisal/-a:
alien-w je napisal/-a:Zanimivo, da tega v ZVCPju ni spljoh.

Seveda tega ni v ZVCP... zakaj pa bi bilo. Definicija je podana v Zakonu o javnih cestah (ZJC) v 14.členu, 1.odstavek, 3. točka.
Ni vse v ZVCP je treba tut kakšen drug zakon prebrat.

tema je pa tale.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So apr 01, 2006 2:09 pm

eclipse_R je napisal/-a:Uno parkirišče v btcju, k je blo a.com srečanje gor? tm čist na daleč nasprotni strani od od koloseja. je pač velko parkirišče pa nobenih stvari vmes, sam asfalt ;)
lp

Tocno tm je vceraj zvecer nekdo ucil nekoga. Mislim da ravno brat sestro. Vsaj tako je zgledal no :) A si bil ti? :D :D :D

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So apr 01, 2006 3:23 pm

priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo So apr 01, 2006 3:46 pm

S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.

Sploh ni res. Jaz sem vozil že pet let prej pa nisem imel nobenih problemov z navajanjem. Tudi inštruktor mi ni nič težil. Vse se da, le če se hoče ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So apr 01, 2006 3:59 pm

Sh3bO je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:priporočam ti da jo naučiš samo speljevat, pa nič druzga! ker drugače bo imela probleme tko kt sm jih meu jz, ker inštruktorji hočjo do voziš po njihovo, a če prej voziš avto že 5 let, se tega ni glih lahko privadit v 2h mescih.

Sploh ni res. Jaz sem vozil že pet let prej pa nisem imel nobenih problemov z navajanjem. Tudi inštruktor mi ni nič težil. Vse se da, le če se hoče ;)

enako :D
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So apr 01, 2006 8:17 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

in se enkrat enako :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker So apr 01, 2006 8:41 pm

odvisno d vsacga inštruktorja posebej. moj je hotu da šaltam točn tko kukr on hoče in da držim volan točn tko kukr on hoče. da bi biu pa lev za volanom pa nisem.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So apr 01, 2006 8:44 pm

men se je pizdu tud za volan iz zacetka....pa se par takih malenkosti k so mu sle na zivce
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So apr 01, 2006 8:52 pm

neki bi uprasu!
kje je mobikrog?

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker So apr 01, 2006 8:57 pm

pa človek a ti ne znaš brat? lej na prvi strani maš napisan naslov teme mobikrog-kako do njega(lokacija). in ti greš tle sprašvat. a res morš čist usako temo nasmetit?

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P So apr 01, 2006 9:22 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

Pa nej bo še enkrat enako.

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K So apr 01, 2006 9:33 pm

Walker_P je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

Pa še enkrat :D

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO So apr 01, 2006 9:36 pm

51M3K je napisal/-a:
Walker_P je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:

Pa še enkrat :D

Pa še dvakrat :P :P
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov