Trenutno iscem nove noge+obutev (platisca+gume) za avteja.... in mi to povzroča same probleme&preglavice
kot prvo se mi vecina felgn ne dopade(stvar okusa pac) pol mam razmake med vijaki precej nestandardne (5x114,3) in potem koncno najdem par platisc, ki so mi vsec, bi kolkertolko pasale na avto, pa jih celo izdelujejo v mojih merah....a me spet nekdo močno udari po glavi....:
Mille miglia: a tovarna sploh še obstoja??...sem slišal da so jo podrli?!?
na netu najdem njihov 06 program, kjer majo zame zanimivih vsaj 5 tipov feltn, na njihovi uradni strani pa majo program 03 kot najnovejsega, nic napisanega o obstoju/neobstoju firme, nic o dealerjih.....
mi lahko prosim kdo, ki je bolj na sceni kot jszt malo napiše kak je s firmo, ce je mozna dobava(kdo,kje,kak, v Italiji v SLO) , TUVe verjetno majo, ane ?
TSW: majo v 06 programu ene precej lepe felgice Rocket5 imenovane, v mojih merah, ama fse....razen: oni naj bi bli baje iz J afriške republik??? ...sem se pogovarjal z enim od Axle d.o.o., ki naj bi jih kao prodajali, pa pravi, da jih oni narocajo samo buticno, rok dobave najmanj 1 mesec, cena za kom pa cisto v oblakih 66Ksit!!!

na strani od TSWja seveda nic ne piše s kod so, kje so dealerji
aja pa baje nimajo TUVa
ve kdo kaj o njih????
in se Koenig:
(baje) americani (z nemskim imenom????) zanimam se za njihov model UNKNOWN, zgleda superduper.....cena se cist ok
sam...najblizji dealer na Nizozemskem

kak je s TUVi pri njih?? nabav v slo? bliznji okolici??
gre se za 18"kola
...zdaj pa, ker vem da ste maherji, pa se marsikdo kr precej spozna na to področje, VAS prosim, da mi mal pomagate, ce le kaj veste o tem kar sprasujem, vas naj le ne bo sram, pa napiste!

Danke, finke,svedinje pa norvezanke pa vam zelim ze v naprej ! :P