Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fat_Mike
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Pokrovčki za felne!

Napisal/-a Fat_Mike Ne apr 09, 2006 7:42 pm

Imam en manjši problem in to glede feln, oz. natančneje pokrovčkov za felne. Situacija je taka da sem v bistvu 2 pokrovčka zgubil, ker se sploh niso prav tesno not prilegali, čeprav so originalni. Felne so original za Renaulta in so 15˝. Pozanimal sem se tudi že na več mestih kej bi se dalo to dobit, in celo na štajerskem avto domu so mi rekli da se tega ne da dobit. Bi pa zdaj rabo take pokrovčke z Oplovim znakom, in ne Renault, ker imam sedaj te felne na Astri.

Če ve kdo slučajno kje bi se dalo to dobit bi bil zelo hvaležen.
Evo pa še slikice felne pa pokrovčka...

Slika Slika

Slika Slika

Pa hvala že vnaprej za info :P

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Ne apr 09, 2006 8:40 pm

ja js bi tud rabu en tak pokrovček,nek je biu polomlen in sm ga zgubu :? tko da če ma kdo kej podobnga, mi lahko piše na pm ;)

v tvojem primeru lahko pa sam nalepke kupš za opel. tko sm js za renault kr so bli prej pokrovčki od vw-ja...tko da probi dobit katerekoli pokrovčke sam da sedejo not,pa pol kup še nalepke...upam da ti bo še kdo pomagu pa povedu kje se jih da dobit(pokrovčke),ker js nevem :oops: mislim da bi morali met kakšni velki vulkanizerji a.k.a Sitar,Špan itd....
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Fat_Mike
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Fat_Mike Ne apr 09, 2006 8:54 pm

No ja saj v bistvu so res lahko katerikoli takšni pokrovčki, glavno da pašejo. Lahko so tudi od katerih drugih feln z kakim drugim napisom, me tudi nebi motlo.

Tak da bi prosil za info če ve kdo kaj :oops:

Uporabniški avatar
topsi
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Napisal/-a topsi Ne apr 09, 2006 9:08 pm

Če se jih res neda nikjer dobit... Daš enu strugarju mere pa ti nardi pokrovčke (Al, Fe,..) Pol jih lepo polakiraš pa prelepš notr v feltno (fiksno) Pa kupš od Opla nalepke...

To bi jst naredu

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Ne apr 09, 2006 9:13 pm

sej se bo hmal Anjci oglasla pa ti bo pomagala :P ona ma veze pr sitarju pa ti bo povedala če majo tam te stvari ;)
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne apr 09, 2006 9:55 pm

Zdi se mi da sem se z enim nekaj meno enkrat :? pa je reko da je on to za renoja kupo v mb tam na taboru ko je adriatic pa to.. samo se trenutno ne spomnim imena servisa ;)

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne apr 09, 2006 9:55 pm

aja nisem dobro prebral jaz sem mislo da iščeš za reno ti to :D se opravičujem

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Ne apr 09, 2006 10:00 pm

topsi je napisal/-a:Če se jih res neda nikjer dobit... Daš enu strugarju mere pa ti nardi pokrovčke (Al, Fe,..) Pol jih lepo polakiraš pa prelepš notr v feltno (fiksno) Pa kupš od Opla nalepke...

To bi jst naredu

Kaj pa ko je treba feltno centrirat?

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne apr 09, 2006 10:17 pm

Če nikjer drugje ne najdeš poklič Špana, tam jih sigurno majo. Kot vem sta itaq sam 2 meri v uporabi. Dobiš pa črne, pa kupiš napopke (3d so nekje 2.5k za 4).
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov