dj_em je napisal/-a:ma to bi moral en zakon upelat![]()
![]()
ne pa da tko vsak po svoje.... pe če ti na otip veš kera guma je bolj strošena svaka ti čast....
une 2 milimetra se niti na uč ne opazkaj šele na otip...
no zato mam pa jest zdej 2 kompleta felten in si bom sam menu.... tisto urco k bom porabu če si bom cajt uzel mi pa tut nau škodovalpa še vsak let če gledamo najdražje pršpraš 14 000
LP
aja menajo se pa spredne nazaj zadne naprej zato ker se na pogonskih kolesih guma bolj obrabi zaradi pospeševanja bremzanja itd...
kixs je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:ma to bi moral en zakon upelat![]()
![]()
ne pa da tko vsak po svoje.... pe če ti na otip veš kera guma je bolj strošena svaka ti čast....
une 2 milimetra se niti na uč ne opazkaj šele na otip...
no zato mam pa jest zdej 2 kompleta felten in si bom sam menu.... tisto urco k bom porabu če si bom cajt uzel mi pa tut nau škodovalpa še vsak let če gledamo najdražje pršpraš 14 000
LP
aja menajo se pa spredne nazaj zadne naprej zato ker se na pogonskih kolesih guma bolj obrabi zaradi pospeševanja bremzanja itd...
Se en gresnik![]()
![]()
![]()
Vis, zato ker si tako "pameten" delas neumnosti!
mega_ne je napisal/-a:kixs: Se strinjam s tistim kar si PS napisu.
dj_em: Lahko ti povem, da se 2mm razlike opazi na oko in na otip (sem ravnokar od kolega rabljene kupu in se je vidlo (kaj šele čutlo), da je razlike dost in potem sem šeu merit in je blo 6 pa 4). Ne rečem za 1mm ampak 2 se pa 100% da ločit.
dj_em je napisal/-a:x-tuning: hmm ja a sam si jih ne znaš označt.....
kixs je napisal/-a:dj_em:
sej sem rekel, da si pameten in isces izgovore, ki jih ni!![]()
In nazadje, ko sem gledal, je bil Michelin francoski.![]()
Ja, najbolje, da gres nazaj NFS spilat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov