Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po apr 17, 2006 3:24 pm

;)

Pošteno napisano.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Po apr 17, 2006 6:23 pm

Res je pošteno napisano. Torej kot smo že ugotovili, politiki, odvetniki itd. z luksuznimi močnimi avtomobili ne divjajo brez potrebe. On ga na avtocesti mal stisne pa ma dost brzine. Bolj je problem kot se je že napisalo mularija z malenkost močnejšimi mašinami, ki tišči v 3pm ampak tud to se preživi. Jaz pa zadnje čase razmišljam o čipanju avtomobila samo zaradi ene stvari. In sicer idiotov ki se cijazijo 50-60 tam kjer je 90 omejitev, ko ga hočeš pa prehitet in si že vštric njega pa govedo začne po gasu tiščat. Takšnega bi pa na licu mesta ustrelil. In ni to samo mularija pa par ponosnih dedcev (ti-pa-mene-že-ne-boš-prehitel) zadnjič mi je ena starejša ženska naredila štalo, jo grem prehitevat pri 50 km/h ko sma bila pa vštric v ovinku sma bila pa že na 75 km/h. Seveda je potem prišel nasproti še nek kombi, jaz sem pa na koncu le prišu pred babnico in vmes malo zadriftal levo desno. Če bi imel namesto 90 KM v avtu 130 KM bi ji samo sladko stisnil fakju v glavo in švignil mimo...

beliblisk
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a beliblisk Po apr 17, 2006 6:38 pm

No sej to je to.Ni nujno da maš konjenico da jo gonš ti pa še kako pride prou u kšni situaciji(npr k greš na morje maš poln avto pa probi pol kšn tovrnjak prehitet brez da maš 200 srčnga utripa,udkar mam mau več kojnou se mi zdi da so določene zadeve bl varne kt prej ;) )
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov