Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dule
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

renault clio III težave

Napisal/-a dule Po jun 10, 2002 1:44 pm

imam težave z cliotom III, imam prevoženim 4000km, sklopka oziroma pedalo sklopke je vedno bolj zatikajoča (ne potuje lepo glatko), kot je prej ko je bil avto še nov. prosim če imate kakšne informacije glede tega in ali ima gdo podoben problem.
Avto je zakon !!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Re: renault clio III težave

Napisal/-a ice Po jun 10, 2002 1:54 pm

Malce preberi kakšne težave sem imel sam v 3 mesecih... 2x sem celo klical avtovleko... pojdi na servis in zahtevaj nadomestni avtomobil ter, da ti takoj odpravijo težavo! Če jih imaš več napiši vse na list papirja in jim reči, da zraven delajo kljukice! Upam da je to edina težava, ki jo boš imel, sicer pa ti predlagam da avto dodobra stestiraš in nato zategneš na servis!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci To jun 11, 2002 11:31 am

Na mojem Cliotu je tudi pedal za sklopko ratal nekam trd ali drugace povedano ni potekal lepo gladko kot takrat ko je bil se nov.Meni se je to zgodilo pri 16000 km.Sel sem na servis in so mi zamenjali zajlo za sklopko.Je pa res da so meni ze sklopko menjali zaradi napake na njej.Mehanik ki mi je menjal zajlo je rekel da je po vsej verjetnosti problem v sklopki in ne v zajli kar je verjetno res ker rata trda ko je segreta zjutraj pa ne.Pa se nekaj na sihtu ima sodelavec enak avto kot jaz in ima cez 20000 kilometrov pa ima sklopko enako mehko kot takrat ko je bil avto nov.

Uporabniški avatar
dule
Nov uporabnik

Re: Re: renault clio III težave

Napisal/-a dule Sr jun 12, 2002 8:01 am

vinci pravi:
Na mojem Cliotu je tudi pedal za sklopko ratal nekam trd ali drugace povedano ni potekal lepo gladko kot takrat ko je bil se nov.Meni se je to zgodilo pri 16000 km.Sel sem na servis in so mi zamenjali zajlo za sklopko.Je pa res da so meni ze sklopko menjali zaradi napake na njej.Mehanik ki mi je menjal zajlo je rekel da je po vsej verjetnosti problem v sklopki in ne v zajli kar je verjetno res ker rata trda ko je segreta zjutraj pa ne.Pa se nekaj na sihtu ima sodelavec enak avto kot jaz in ima cez 20000 kilometrov pa ima sklopko enako mehko kot takrat ko je bil avto nov.

[Sporočilo uredil/a dule na dan 12.06.2002 ob 08:13 GMT]
Avto je zakon !!

Uporabniški avatar
dule
Nov uporabnik

Napisal/-a dule Sr jun 12, 2002 8:13 am

Kar se tiče sklopke pri mojem cliotu je pa obratno, ko je hladen je toga ( ne teče glatko ), ko pa je segret je pa še kar vredu. Pred nekaj dnevi sem bil na servisu zaradi tega, tam so mi sklopko pdmazali z mastjo in to pri vzvodu ki pelje na sklopko-odstranijo zaščitno gumo pri vzvodu in v notranjosti nekaj na slepo podmažejo. Po tem je nekaj časa že nekoliko boljše ampak ni to to kar bi moralo biti.Še nekaj sodelavec ima megana tudi nekaj mesecov starega in ima tudi vedno bolj trdo sklopko. Še to na servisu so dejali če bo se poslabšalo bodo demontirali sklopko in vso zvodovje podmazali, če je to bistvo vsega je velik minus za renoulta, da si dovoli takšne napake.
Avto je zakon !!

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Sr jun 12, 2002 9:34 am

Mi imamo na sihtu kanguja in ima priblizno 40000 km pa ima sklopko tud zelo trdo sicer je res da se vecino casa vozi po mestu samo mislim da to ni vzrok.Je pa zanimivo da rata sklopka trda pri tako novem avtu ker jaz sem imel ze dva Cliota pa pri nobenem ni bila sklopka trda tako da ne vem kje je vzrok se manj pa kako se da to trajno popravit.

Omelk
Nov uporabnik

Napisal/-a Omelk To sep 10, 2002 8:58 pm

fantje najbols da sestavmo nekej za revoz in se zmenmo da nam zrihtajo avtomobile kot se zagre...!!!

Men se ne da vse to pisat kaj je blo .. vse z avtom... ampak v glavnem je stvar taka da tut ena stvar ne dela tko k bi mogla..!!!

kaj pravte..?

LP Omelk
LP Omelk
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost