eclipse_R je napisal/-a:dej na avto.net za ene 10k.. ljudje kupjo use.. pr men so se dobesedno stepl za 6 let stare (3 leta vožene) gume Dunlop (ne vem ker model, pridejo originalno pri octaviji..) za 15k.. človk me je poklical 3 minute za tem, ko je bil oglas oddan, da nej mu jih rezerveram.. brez slikc, vsega.. ljudje so me klical po 5× na dan za te gume.. pa na konc se je edn ene 70 km prepelou, da jih je kupu
lp
just_in je napisal/-a:dj unim driftarjem iz avtomagazin filma
AX_member je napisal/-a:AX_fanatik je napisal/-a:Mene pa zanima če ve kdo za kake gume NAVIGATOR za mojega AX-eka..Hvala in LP
mislim da jih dobiš povsod,sej za axa ni težko najdt pnevmatik,če ne drugje s ezapel do odpada
stench je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:dej na avto.net za ene 10k.. ljudje kupjo use.. pr men so se dobesedno stepl za 6 let stare (3 leta vožene) gume Dunlop (ne vem ker model, pridejo originalno pri octaviji..) za 15k.. človk me je poklical 3 minute za tem, ko je bil oglas oddan, da nej mu jih rezerveram.. brez slikc, vsega.. ljudje so me klical po 5× na dan za te gume.. pa na konc se je edn ene 70 km prepelou, da jih je kupu
lp
A to si jih zdej za 30.4. prodajal, ko so vsi krese kurili in so rabili gume?
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov