kot sem že omeno bi rabil kombi za 8 oseb, in sicer za 14 dni tam v zacetku avgusta,... Če kdo pozna koga ki ima kaj takega in bi morda posodil... al pa če kdo ve ali kje tudi posojajo ...
gorgo
LP
vem za enga iz Rožne doline u LJ. In sicer Oskar-ma ogromn kombijev na izposojo, za več dni se lahko zmenš še za kakšn popust, ker model je u ibr faca.
tel. 041 633 596
IDUA je napisal/-a:LP vem za enga iz Rožne doline u LJ. In sicer Oskar-ma ogromn kombijev na izposojo, za več dni se lahko zmenš še za kakšn popust, ker model je u ibr faca. tel. 041 633 596
Od njega pa smo pred leti imeli na izposoji Jumperja, ki pa nam je obstal sredi Danske Ampak to je bila samo naša smola, okvara je bila takšne narave ki se je ni dalo predvideti vnaprej. Ta Oskar je drugače vredu človek in z izposojo, kot tudi z ceno smo bili zadovoljni.
gorgo je napisal/-a:ja res si na hitro gledal, to je cena h kateri moraš prištet še 65 SIT/km... če pa hočeš neomejeno pa je cena 22k in pa 25k... zelo veliko
Jaoo, kakšne cene. Ja, pogledal sem samo prvo razpredelnico, kjer piše od 6.500 dalje...
Jest sem se enkrat zanimal za izposojo kombija na Integral Jesenice in mi je una rekla da pride kombi 100 SIT po kilometru. Hotel sem se peljati v Munchen.
850 km x 100 SIT = 85.000 SIT
Mi smo šli za prvi maj u italijo s kombijom...Kombi res dober VW transporter 2.5 TDI klima, radio na MP3...Plačal smo pa 15000sit/dan...
Sam je pa pa ta tip iz brežic...
Firma se imenuje LABUS al neki tazga, tle je pa cifra 041/679-406
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P