Debate, ki niso vezane na ostala področja...

changer
Novinec

Napisal/-a changer So jun 03, 2006 12:30 pm

maniaxxx je napisal/-a:Ni bla polna luna..sam v Celju si bil ;)

podpis

FerrariFan
Nov uporabnik

Napisal/-a FerrariFan So jun 03, 2006 6:22 pm

Teti od moje punce je u lj. na enem križišču čez rdečo pripeljal taksist, čez 2 dni je umrla u bolnici, njen stric je pa na vozičku, taksist pa niti praske, pa dobu je eno leto pogojne kazni. Tko da ne vozte u RDEČO!!!

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Ne jun 04, 2006 10:55 am

krucymucy je napisal/-a:
sevnican je napisal/-a:Na tak način je ena budala izsilil mojo punco in ji ruknil v sprednji desni del odbijača. In nato spizdil. Srečo je mel, da nisem bil jaz za volanom, ker bi se zagnal za njim. :x

pa ujel bi ga s temle :lol:

Brez skrbi da bi, sicer pa ni bila z mojim avtom. :roll:

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Ne jun 04, 2006 11:35 am

maniaxxx je napisal/-a:Ni bla polna luna..sam v Celju si bil ;)

No ja nevem če je glih tak, saj sem nonstop v Celju sam do zdaj še nisem kaj takega doživel, posebej pa ne tok stvari na en dan.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jun 04, 2006 1:57 pm

Sma da turbinco nataknm na kamjoncka pa bote vidl kaj to pomen izsiljevanje :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ne sj joke :D

Sam tolk v razmislek: Jst sm z kamjonom hitrej na drug stran krizisca kt pa 60% folka k se fura po lublan :roll: :roll:

Se pravi ni skos izsiljevanje :D ucas je tut preposasno speljevanje krivo da se ti kj tazga dogaja :)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Ne jun 04, 2006 3:12 pm

Pille, se čist strinjam s tabo, da je preveč mečkačev, samo po ukinitvi utripajoče zelene je tolk vožnje v rdečo, da je skoraj samomor, če pri zeleni štartaš na polno brez, da bi preveril levo, desno a ni kake kamikaze, ki bo uletel 2-3 sekunde v rdečo.

Bo treba malce največje zagovornike take ureditve semaforjev povprašat kaj si mislijo z novonastalim stanjem in od kod jim taka prepričanost, da se je zaradi tega varnost povečala - njihova finančna varnost mogoče že, ker lobiranje prinaša lepe dobičke od podkupnin ;)

back to topic: tisti izsiljevlci pa bodo slej kot prej naleteli na mino in razbili sebe in svoj avto pa jim bo mogoče potem malo bolj jasno kaj so počeli. Nasvet za nas pa je itak, da kljub budalam vseeno poskušajmo preprečit nesrečo kot pa da bi jo pomagali ustvariri. Jebarija z zavarovalnico, kleparji, ličarji je preveč, da bi se splačalo uveljavljati svoj prav.

Če pa malo počakamo bo pa Nebivedu počasi opravil z vsemi norci na cesti ;) :)

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Ne jun 04, 2006 4:22 pm

Pillle@ maš prav da se da z tovornjakom to z praznim velik bolje potegnit kot pa z marsikaterim avtom.
Je pa tudi to ja da je čedalje več mečkačev v križiščih, včasih čakaš na 2 zeleni sam zaradi takih mečkačev ko spelje ko se že semafor nazaj preklopi na rdečo.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne jun 04, 2006 9:07 pm

bmwm3 je napisal/-a:Pillle@ maš prav da se da z tovornjakom to z praznim velik bolje potegnit kot pa z marsikaterim avtom.
Je pa tudi to ja da je čedalje več mečkačev v križiščih, včasih čakaš na 2 zeleni sam zaradi takih mečkačev ko spelje ko se že semafor nazaj preklopi na rdečo.

LoL nism govoru o pospeskih :D kamjoni namrec tega nimajo :D Obisci stran www.howstuffworks.com for more details :)

Fora je v tem da folk spi na cesti, ko pa nekdo nrdi prekrsk so pa usi budni pa na zivcih pa jebejo grebejo use po vrst.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po jun 05, 2006 10:51 am

Mate je napisal/-a:Zdele me boste pa verjetno zasovražili. :?

Jaz tole ob gužvi naredim na koncu Šmartinke. Za levo sta dva pasova, ki sta precej bolj prazna, kot desni, ki je za naravnost in za desno. Tam veliko ljudi zavija desno na obvoznico, naprej jih gre pa le kakšnih 30 do 40%. V tem primeru se mi to ne zdi izsiljevanje, ker se enostavno pelješ po srednjem pasu in opazuješ kdo ima smerokaze za desno in kdo ne. Spelješ lepo normalno in na mostu čez AC zamenjaš vozni pas, na mesto od tistega, ki je zavijal desno.

Če se vam tudi to zdi zelo neprimerno, se bom poskusil odvaditi, mislim pa, da se s tem naredi več koristi kot škode, ker se v tem primeru poveča prepustnost križišča. Bi bil pa zelo dobrodošel še en pas samo za zavijati desno.

Podpis... ce je pa situacija taka da te tezko spustijo se pa magari ustavis na avtobusni postaji in pocakas da se zamenja semafor takrat mas pa sto let casa da se vkljucis na cesto nazaj in ne rabis nikogar izsilit...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov