Med prvomajskimi grem pomojm v Nemcijo. Ker ze dolgo casa nisem bil gor, me zanimajo ksne dobrodosle informacije. Sj veste, avtoceste (vinjeta,..itd) in druge stvari na katere morm biti pozoren

Hvala

ice je napisal/-a:Sem bil prejšnji teden na Nizozemskem... hja, tko je - da bi se tankat vozu v Luksemburg se mi glih ne danamreč kot sm računal je 40l benza 95 pri nas 10k, v avstriji okoli 11k, v nemčiji 13k in na nizozemskem ca. 14.5. S tem da se gibljejo cene tudi za 20 centov/liter od bencinske do bencinske (Nizozemska to)...
Vinjeto rabiš sam za Avstrijo (10 dnevna mal manj kot 2 čuka) sam so tel avstrijci taki pofuklji da ne morš vrjet... namreč cesta Salzburg-Villach je katastrofa - povsod zdej je delo na cesti + omejitev 60-80... nazaj grede sem po planu prišel 1 uro prej do Salzburga nakar se je neki ženski vžgal avto v tunelu in so vse zaprl da smo čakal skoraj 2 ure... nakar mi je pol dopizdu še en avstrijsk policaj na cestnini k je meru z radarjem namest da bi mal red delal kje drugje. Skratka čist so nesposobn, k sreč majo kazni smešno nizke... na Nizozemskem in v Nemčiji ni cestnin, tko da je edini strošek Avstrija z 9,5 evra za tunele in 6,5 evra za tunel skozi Karavanke... naredi si plan poti prek neta ali če si član AMZS naroči na njihovi strani da ti oni nardijo - boš dobu točen izračun poti. Plus zraven ti pošljejo vse informacije o državah skozi katere greš in tudi priložijo kakšen cd in prospekt od ciljne dežele...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov