Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jun 13, 2006 9:21 pm

Lepo ste pokazal na kakšnem nivoju se znate pogovarjati tukaj :roll: Tako, da kar tako naprej in grem forum uničt do konca, ane ;) Če nekoga boli patka, ki jo ima spodaj, me čudi, da se še trudi tukaj uveljavljat svoj prav. Če ti je vseeno ?

Lisko. Govoriš o držanju okoli plota. Sam se pa oklepaš Nebivedu-jevega stavka: Probaj pa boš videl.

Daj zresnite se malo. Tud moderiranje je nam hobi, ki bi moral dajati občutek zadovoljstva. Namesto dobrih stvari se moramo ukvarjati z pacijenti, ki z užitkom podjebavajo nekoga, da jim lahko spolni organ potem stoji navpično 90 stopinj glede na vodoravno. :roll:

In modi smo vsaj ljudje, ki se znajo tudi opravičiti za svoje napake. Si se slučajno mogoče ti ?
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jun 13, 2006 9:30 pm

od včeraj skoz spremljam to temo pa opažam, da sem se včeraj prvi in zadnji opravičil, pa še to sem se takoj, ko sem jo videl, me ni bilo nič sram. druge pa je očitno bilo. pač sem eno preveč močno v temi F1 napisal, pa se pač opravičujem še enkrat vsem.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jun 13, 2006 9:33 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:
Sm se, ampak mi to ni nihče prosu...čisto na začetku te teme........ja povedu sm da včasih tud moderatorji niste glih dobri fantje..s tem sm probu....odkrito povem da me moti nekaj...kdaj se je kak modi opraviču? nikol...ko si mislijo da ste ne vem kaj....

Prvo se kao opravičiš pol pa serješ naprej. Je to zate zrelo obnašanje oz primerno odraslemu človeku, ki ve kaj hoče ?

Če sem kdaj kaj zamočil sem se še vedno opravičil ! Verjamem, da tud drugi!

Zdaj pa nehajte že enkrat srat po forumu!
Zadnjič spremenil killah bee, dne To jun 13, 2006 9:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 14, 2006 2:53 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Prvo se kao opravičiš pol pa serješ naprej. Je to zate zrelo obnašanje oz primerno odraslemu človeku, ki ve kaj hoče ?
Če sem kdaj kaj zamočil sem se še vedno opravičil ! Verjamem, da tud drugi!
Zdaj pa nehajte že enkrat srat po forumu!

Js serjem samo na wc-ju pa še takrat imam wc papir s sabo da za sabo ne pustim svinjarije.

me prav zanima če si v živo tako zgovoren... :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov