dobek pravi:Kiri pravi:dobek pravi:
pa sem mislil, da se je samo meni zdelo, da so to soboto vsem hormoni v desne noge pobegnili...
meni se pa je en v rit zapelalin to v zadnjem kriziscu
živjo dobek...
Ne mi rečt d si ti tist lastnik rumene cordobe?...kr č si pol sm jst tist butl neumn k se ti je mal u rit zaletu...res nimam pojma kva mi je blo...sorry š enkret...z avtam use ql?
LP Kiri
nisem se ga na kanal dal, da bi vse nosilce pregledal, je pa tako na zunaj vse v redu videt z odbijacem....
edino sreco si mel, da sem ze nehal zavirat, pa da sem zavoro samo se toliko drzal, da so luci zadaj gorele...ce ne bi bilo hujse...za oba
mah...
bos drugic kako pivichko placal, ker sem se komaj naknadno spomnil, da me je zacel se vrat bolet:D:D:D
Ja kar se pivichka tiče ni blema:)...tut 2 č češ...če ne prej na naslednem auto showi ne:)(bom raj kr s kolesam naslednič pršu:) )
Ja drgač pa res sreča d si dobr odreagiru kr drgač bi blo pa vrjetn hujš ja...no sej jst sm pa pol tut raj kr na hitr spelu k nism bil zihr č se bo un oldi za mano lhka ustavu:)
No upam pa d bo z vratom vse uredi:)...kua s pa delu?(od trka te ni glih mogl bolet k si takret š kr dobr lhka z glavo migu:):) )
Sam kakšna je pa vrjetnost d sma se glih dva forumca skup pičla?bl mejhna jele?:)