Debate, ki niso vezane na ostala področja...

MI
Nov uporabnik

nitro

Napisal/-a MI Sr jul 05, 2006 9:15 am

lep pozdrav

ker moj avto kar močno rjavi, bi moral nekaj narediti v tej smeri. Serviser mi je predlagal, da rjavino premažem z nitrom, potem pa pošmirglam do temeljne barve in nato pobarvam. Mi lahko gdo kaj svetuje o tem, in pa seveda, kje se dobi tale nitro?
Mi

Uporabniški avatar
skeey
Novinec

Napisal/-a skeey Sr jul 05, 2006 9:24 am

hmmm ne vem kaj bo pomagalo nitro, če je s tem mislil nitro razredčilo, dobiš ga pa v vsaki drogeriji. Drugače pa baje da če malo rjavi pomaga rabljeno hidravlično olje oz. LHM (da je še boljši)

Drugače vse spucat zbrusit do čistega, prekitati in pobarvati pa bo spet za ene 2 leti mer če dobro narediš.(če ti full rjavi)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Re: nitro

Napisal/-a nebivedu Sr jul 05, 2006 9:24 am

MI je napisal/-a:lep pozdrav

ker moj avto kar močno rjavi, bi moral nekaj narediti v tej smeri. Serviser mi je predlagal, da rjavino premažem z nitrom, potem pa pošmirglam do temeljne barve in nato pobarvam. Mi lahko gdo kaj svetuje o tem, in pa seveda, kje se dobi tale nitro?
Mi

Rjavino premaži ferosanom. Pusti stat par ur in potem pošmirglaj da se bo spet pokazala rjavina(če se ne bo že po prvem delovanju toliko boljše), pa še enkrat ferosan čez. Nato pošmirglaš še kar je ostalo gor, spucaš z nitrom in potem pobarvaš.

Sam nitro ti ne bo nič pomagal, če ga boš na rjo zlival.

Ferosan in nitro se dobita v skoraj vsaki štacuni z barvami (nitro sigurno povsod koder imajo barve, ferosan pa v bauhausum baumaxu, chemo, mavrica in podobno).
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov