Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Zavarovalnice...

Napisal/-a dejan84 Ne jul 09, 2006 11:52 pm

No, čez 3 dni mam registracijo, tko da nujno rabm vašo hitro pomoč (če bi biu kolkr tolk pametn, bi to mogu narest že ene par dni nazaj, sam sm pozabu :? ).

Glede na moje slabe izkušnje v preteklem letu, sm se odloču, da bom verjetno zamenju zavarovalnico. Zdej me pa zanima, kaj vi priporočate (+ in - izkušnje). Zanima me tudi, če obstajajo kake razlike v ceni zavarovanj (navadno in pa še kasko).

Hvala za pomoč.

Lp, d.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR Po jul 10, 2006 8:17 am

kar se tiče cen,ni večjega odstopanja,
pri nekaterih zavarovalnicah lahko izsiliš manjši popust,ki pa situcaije spet ne spremeni ne vem kako
sedaj je vse isto, saj so zavarovalnice med seboj povezane z mrežo in imajo vse podatke...(če si naredil kakšno nesrečo,ali ti manjka kuponček,ali si rizična oseba-potem ti ne zavarujejo vozila.....)
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Zavarovalnice...

Napisal/-a sonček Po jul 10, 2006 9:52 am

dejan84 je napisal/-a:No, čez 3 dni mam registracijo, tko da nujno rabm vašo hitro pomoč (če bi biu kolkr tolk pametn, bi to mogu narest že ene par dni nazaj, sam sm pozabu :? ).

Glede na moje slabe izkušnje v preteklem letu, sm se odloču, da bom verjetno zamenju zavarovalnico. Zdej me pa zanima, kaj vi priporočate (+ in - izkušnje). Zanima me tudi, če obstajajo kake razlike v ceni zavarovanj (navadno in pa še kasko).

Hvala za pomoč.

Lp, d.

Sveda obstajajo različne cene, tukaj si lahko izračunaš in primerjaš zavarovalnice.
Najcenej te pride Generali
http://www.amzs.si/?podrocje=5

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

BoZ
Nov uporabnik

Napisal/-a BoZ To jul 11, 2006 11:04 am

Generali ima še posebno akcijo za "izkušene" voznike.
Če imaš vsaj 10 let vozniško in (mislim da) zadnjih par let nisi imel nezgode, lahko računaš še na dodaten popust, ki sega do 12 %.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost