Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Oktavij
Nov uporabnik

Strešni kovčki

Napisal/-a Oktavij To jul 11, 2006 8:36 am

Če bi ponovno kupovali strešni kovček, bi kupili takega kot ga že imate sedaj? Na kaj je treba paziti pred nakupom novega (rabljenega?) strešnega kovčka? Je Thule vreden svojega denarja?

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor To jul 11, 2006 8:50 am

Imam strešni kovček Thule in če bi še enkrat kupoval, bi vzel ponovno Thule. Je zelo kvalitetna zadeva, mehanizem za odpiranje z obeh strani je odličen, sistem pritjevanja prav tako, saj ga na avto namestiš brez vsakega orodja v kakih petih minutah. Ne poznam veliko drugih znanih proizvajalcev, zato o njih ne morem sodit, če pa pogledam kake no-name izdelke, je pa razlika več kot očitna. Tako oblika, material,....
Seveda je pa stvar vsakega posameznika kaj želi in kaj si lahko privošči. Vsekakor pa bi lahko bil Thule za kakih 10% cenejši, pač plačaš znamko, tako kot skoraj pri vseh rečeh.

Uporabniški avatar
ddean1
Novinec

Napisal/-a ddean1 To jul 11, 2006 9:00 am

Če ti finance dopuščajo vzemi Thule (oz. če ga rabiš vsak dan)
Če kovček rabiš sezonsko (1 x poleti in 1 x pozimi) raje razmisli o najemu ali pa cenovno ugodnejši varjanti.
Drgač pa tudi Fapa ali Neumann nista daleč za Thule po kvaliteti. Manjkajo samo drobne finese kot so mehanizmi odpiranja, prtrjevanja..)

lp
Bodi prijazen-vsakdo, ki ga srečaš, bije težak boj.

Uporabniški avatar
mihajlo
Novinec

Napisal/-a mihajlo To jul 11, 2006 9:04 am

Thule.

Ostalo (Fapa) je malenkost cenej, pa precej grše, nepraktično, manjša aerodinamika (večja poraba ) :P

Sploh pa je zakon Atlantis serija od Thule, zaradi načina pritrditve na streho oz. prečke.

surfer
Nov uporabnik

Montana

Napisal/-a surfer To jul 11, 2006 1:37 pm

Jest mam slovenski proizvod od Vidali s.p. - montana 600 sem kupil malo rabljeno za 35k
Rabim ga precej pogosto in sem zelo zadovoljen

LP

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name To jul 11, 2006 1:45 pm

Osebno sem imel srečo, da sem imel na preizkušnji Thule in Monatano (Vidali). Pa vam povem da sem neprimerno bolj zadovoljen z Montano. Tudi dejstvo, da Vidali v svoji trgovini prodaja tudi Thule kovčke, nekaj pomeni. Ima pa moj oče Montano že 14 let (približno 3/4 leta je na avtu, ostalo v garaži), pa je še vedno kot nova.

Kar se tiče pa ostalih proizvajalcev pa ne poznam! :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov