Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 11, 2003 1:48 pm

ma nisi nikogar užalil :wink: prej sem tužan posta :cry: l,ko sem bral tvoj post

za opis tvojega avta sedaj.....sam da gre :wink:

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman Po avg 11, 2003 3:08 pm

menjekul je napisal/-a:koliko pa ma tvoj pospeške :?: mislim,da te če vzamemo avto okoli 170-180 konjev te na štartu dobesedno odčisti.zato ne vem kako lahko delaš take primerjave :roll: .

trenutek trenutek ja :twisted:

Ja lahko delam primerjavo,Lada desetka je za vec kot pol tone lazja,krajša,.. zato rabi dost švohnejši motor za solidno premikanje.
Glede udobja pa seveda ni primerjave.
Znacilnost menda vseh volvov z motorjem 2,4 in 140 ali 170 KM,pa tut mocnejših je to,da dokler se ga ne navadiš ti rad crkne in kot so tudi v avtomagazinu ugotavljal,daje obcutek,da sploh ne znaš vozit.Za start je treba dodat veliko gasa in zaradi elektronke ni nobene akcije,pa ze tudi brez tega se gume unicujejo kot radirka.

Res pa je,da dost veliko navora in lahko furaš skos v cetrti brzini,samo pod 40,30 KM/h ga ne smes spustit,pa vse do koncne hitrosti 210 KM/H

Sicer je pa Lada za študenta zakon,nizka poraba,prakticno zastonj vzdrzevanje,13" gume so tudi zelo pocen.

Vendar bom takoj ko bo moznost kupil Volvota,ne zaradi konjev ampak udobja,obcutka za volanom,povsem vseeno je ali vozis 20 ali 200.To je to,ne recem,da ni kakšen BMW,Merco ali kaj podobnega boljše,ampak ob Volvu me kar malo oblije "švic".Zakaj ne vem,malo mogoce tudi zaradi 300KM.Sigurno ne zaradi velikih stroškov vzdrzevanja in velike izgube vrednosti .Pac,takšen avto si kupiš ker si ga zeliš,za dušo in tudi stroški postanejo obrobna stvar,ce seveda spraviš skupaj dovolj za tak avto.Sigurno ne bom imel nikoli novega,vsaj s 300Km ne,vendar po kakšnih 3,4 letih in za 60% nizjo ceno še vedno ostane nekaj leska od novega blišca.

Pa tudi kilometrina ni problem,ce nisi razvajen,prejšen lastnik Lade desetke je naredu z avtom v 2. letih 44000,se pravi 22000 na leto.
Sem gledal cene lad v rusiji in sem zasledil 2,3 leta stare Desetke tudi s 150 000,zelo veliko jih je z okoli 100 000,pri nas bi pa rekli,da za to potrebuješ "dober" avto.
Tako rect,da bi "dober"avto kupil zaradi "veliko" kilometrov je brezveze....,vsak na kupi kar lako in kaj si zeli.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 11, 2003 3:42 pm

važi.nič ne rečem.vse lepo in prav.ampak sem pristaš novih avtomobilov,čeprav res pušneš nekaj tisočk več vem,isključno zato,ker ga potem vzdržujem jaz.
sicer kupil bi tudi rabljenega okoli leto max. 2 ampak,da vem kaj se je z njim dogajalo in kdo je bil lastniki bla,bla,bla...
mam vseen denar,ki ga dam za pleh "zelo rad" :D .mi je do tega,da vem vse v zvezi s svojim plehom.

lp
Zadnjič spremenil menjekul, dne Po avg 11, 2003 6:15 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Po avg 11, 2003 6:05 pm

Ne narobe si me razumel, moj avto je totalka. Zdej sm si kupu ena j***a, sam da se prevažam.

Največ sranje pa je da je bil tist k me je poču avstrijc, zato bom čaku na dnar za avto še dolgo,dolgo,dolgo...

Uporabniški avatar
Pecho
Novinec

Kraj: Veleje Veleje

Napisal/-a Pecho Po avg 11, 2003 6:10 pm

alfa331.5 je napisal/-a:Ne narobe si me razumel, moj avto je totalka. Zdej sm si kupu ena j***a, sam da se prevažam.

Največ sranje pa je da je bil tist k me je poču avstrijc, zato bom čaku na dnar za avto še dolgo,dolgo,dolgo...

Sočustvujem :( :( :( :(

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Napisal/-a Josephe Po avg 11, 2003 6:14 pm

Hvala, vsem k me mau tolažte ( mau pa pomaga)

Sm pričakoval bol,-pa kaj, jebeš avto....

Tnx res

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po avg 11, 2003 6:19 pm

jaz ne razumem alfa komu je bil ta tvoj predzadnji post namenjen

sicer je res bolj važno,da v nesrečni nesreči nisi utrpel kakih poškodb :wink:
je pa škoda avta.tisti,ki ljubi svoj avto že prasko zelo obžaluje.....pa če je oldtajmer iz svetovne vojne,fičo ali hrošč od dedija,peglca,karkoli....

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Napisal/-a Josephe Po avg 11, 2003 7:04 pm

teorijo glede tega ,da se nikomur ni nič zgodil, važn da sm jst cel, pleha bo še dost, avto ni tvoje življenje... to jst vse vem ampak praksa pa je čist drugačna. sam vedu da to precej boli ( psihično )ampak da tolk?

Pa ok sej bom to prebolel, bo že kako, bedno je sam k čist zgubiš voljo da bi sploh še kej rihtu, k takoj pomislš, kaj pa če se drug teden zbijm, pol je pa itak brez veze da sploh kej rihtam, bo že.

Upam da me bo ta mišljenje kmalu minu, pa ajde lep pozdrav vsem.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po avg 11, 2003 9:40 pm

alfa331.5 je napisal/-a:Pa ok sej bom to prebolel, bo že kako, bedno je sam k čist zgubiš voljo da bi sploh še kej rihtu, k takoj pomislš, kaj pa če se drug teden zbijm, pol je pa itak brez veze da sploh kej rihtam, bo že.

Ja pol isto lahk mislis, ma kva se mi splaca sploh zivet, ce me lahk jutr avtobus zbije ko bom sel cez cesto. Ne mors to tko no. :)

Think positive! ;)
Pa tut ce ti naslednji dan vse razbijejo... si vsaj uzival v tistem kar si pocel. To je vazno, ce ga pa neb nikol zrihtal, nebi vedel kako lep je bil. Sej jst sm tut ze razbil avto, pa mi je blo full bad, ampak ko sem malo razmislil in si rekel, kaj pa ce mene nebi bilo vec... slava mu, bil je lep, lepo mi je sluzil, zato sem ga rihtal in razvajal bolj kot zensko... vse kar je lepo se zal enkrat konca, mi pa moramo ziveti naprej. :P

Naslednjega bos se bolje zrihtal, sam moras biti optimist. Zivljenje je lepo, ce si lepega naredimo ;)

LP

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Napisal/-a Josephe To avg 12, 2003 2:13 pm

ej pa sej maš prov, res je bil lep in mi je dobr služu ( celi 35 dni ).

Sej dons sm spet neki začel ta j***a skp krampat k sm jih zdej kupu, mogoče bo pa če kej ratal.
Vrjeli ali ne sm ratu kr mau bolš volje.

Ajde pa lep pozdrav!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

navdusenje

Napisal/-a seat To avg 12, 2003 7:30 pm

Lej jst sm se zadnc pelu s golfom vr6 ti povem nor obcutek pospeski pa prva pa druga pa cviljenje gum pa nabijanje obratov pa vse kar spada zravn ti povem nism mislu it iz avta sam pol mi je pa tip povedu pr debati kolk da za gume pa skor vsako leto mena gume ti povem tip je obseden tok fura k bi bil ne vem kdo.Tip zdeva ziher 50k sit na mesec sam za bencin pa ki je pa se zacarovanje pa cestnina pa drug potrosnji material ej sm kr utihnu k je povedu priblizno ceno vzdrzvanja ne leto ej jst komi tok zasluzim k da tip v avto.Pol pa jebes ti tak avto pa konje.zivljenje je drago.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov