Debate, ki niso vezane na ostala področja...

georges
Novinec

Kraj: krško

nekaj ne štima s klimo. Kaj bi vlo?

Napisal/-a georges To avg 12, 2003 8:37 am

No ko je klima dalj časa prižgana opazim da se napenjalec jermena trese, skače gor dol kot da bi ga občasno nekaj zadrževalo, po domače rečeno ga cuka. Kot bi nekaj štekalo v klimi. Upam da je šel samo ležaj! Kaj vi mislite? Drugače pa sem klimo rihtal en mesec nazaj ko so mi eno cev zamenjali. Pol kmalu po tistem se mi je začelo slišati eno brnenje ampak samo ko je klima dalj časa laufala, pa sem šel na servis pa so rekli da je to normalno ampak takrat še ni trzal šponar. Zdaj se ja pa pokazalo kaj bi lahko bilo! Kaj vi menite? Je pol ležaj? Tudi poraba bencina se mi je z vključeno klimo povečala zgleda tako kot da mi vse skupaj bremzalo avto.

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Re: nekaj ne štima s klimo. Kaj bi vlo?

Napisal/-a Alex To avg 12, 2003 8:44 am

Ja če ti je pa še šponar začel trzat pa ni druge kot da pelješ avto nazaj, še enkrat na servis :!: Dokler ni še kaj več težav..
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din To avg 12, 2003 4:22 pm

A je jermen dovolj našpanan :?: Za klimo mora bit pecej močno našpanan, da ne zdrsava :wink:
Slika

Valjo
Novinec

Napisal/-a Valjo To avg 12, 2003 8:57 pm

up da ti je šov ležaj na kompresurju. skratka takoj pel na en dobr servis recmo Bejo kjer naj ti to dobr pogledajo, k ce je kej na kompresorju se ti full škoda dela
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov