nebivedu je napisal/-a:ice je napisal/-a:bass je napisal/-a:Hja, to je pa tko k maš accenta. Kolega ma enakega pa je že tud ene 4x zaklenu kluče not. Je čist bedna scena, da voznikova vrata nimajo varovala, ampak lahko kr dol klukco porineš in zapreš vrata.
Jap, sem tudi že sam v accenta vlamljal... na koncu sem sesul zadnjo malo steklo in smo odprl zadnja vrata... čist u bedu avto, vrata ma pa dost zaf00kan narjena.
Fantje ste lahko pa prepričani, da se tut vlomilci matrajo da bi vdrli v tak avto. Vsaj za nekaj je dober.
nebivedu je napisal/-a:Če je zate tole žalitev, potem ti pa ne morem pomagat. Sicer pa men za takle stavek noben ne bo dal kartončka, ker ni nobenega žaljenja uporabnika niti njegovega avta, je samo in le stavek - "je vsaj za nekaj dober".
HajdukS je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Če je zate tole žalitev, potem ti pa ne morem pomagat. Sicer pa men za takle stavek noben ne bo dal kartončka, ker ni nobenega žaljenja uporabnika niti njegovega avta, je samo in le stavek - "je vsaj za nekaj dober".
Hahaha.... Isto kot policaju dokazat krivdo, nemogoce in skoda casa. Men se zdi glede na prejsnji kriterij da je karton zasluzen. Zalil je znamko na nacin na kateri se take in podobne znamke konstatno zali na tem forumu in se mu s tem zbija kakovost. Niste lih zato uvedl kartoncke da bi se to nehal?
Nebivedu: ne delaj se bol neumnega kot si. Tocno ves da je to zaljenje znamke. Ne obracaj besed in pomena po svojih kriterijih.
Ce se res ne morete spomnit se kaksne dobre stvari o hyundai-u vam lahko pomagam.
HajdukS je napisal/-a:glede policajev. Dokler bojo debili se bom tko obnasal do njih. Spet ne govori necesa o cemer nimas pojma. Ne tezim vsem policajem. Tezim jim takrat ko slabo opravljajo svoje delo al so pa tok neinteligentni da me pac sprovocirajo.
Slab sm izpadu? To je forum clovek ne romanticna vecerja.
Moje (in verjetno broukyjevo) mnenje je da se provokacije v smislu zaljenja znamke drugace sankcionirajo in razlagajo. Mnenje pac, ljudje.
Ker to izraziva teziva in sva "slaba"(da o groznjah z banom sploh ne govorim). Besede moderatorja foruma. Clap clap
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov