Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 13, 2006 4:08 pm

Sej mu daš še žabico gor na vrata, k Mr. Bean. 8)
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Če jul 13, 2006 5:02 pm

sebaveh je napisal/-a:pa to vi naredite zlepa ali zgrda :?:

Zlepa :D

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jul 13, 2006 9:01 pm

@sh3b0:Smo danes sprobali tvojo teorijo,pa na mojem accentu ne pali :P Lahka da je un accent,kjer ste vi to probal meu sfukano klučavnco ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 13, 2006 9:12 pm

Aksenta se odpre v 5 min preverjeno, brez ključa samo z trdno žico :D žsm mogu enga na Krku odpret, k so ključe not zaklenil. Sicer pa tema ni o aksentih ampak o tem kaj nekdo počne. O aksentih pa lahko kako drugo temo odprete.

Stick to the topic ;)
Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Napisal/-a Brouky Če jul 13, 2006 9:20 pm

Sam še en OT:Ka moderatorji ne morte dobit kartončka?!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 13, 2006 9:23 pm

Brouky je napisal/-a:Sam še en OT:Ka moderatorji ne morte dobit kartončka?!

bom pol tole pobrisal: ja lahko dobimo, zakaj?
Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Napisal/-a Brouky Če jul 13, 2006 9:33 pm

nebivedu je napisal/-a:
ice je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Hja, to je pa tko k maš accenta. Kolega ma enakega pa je že tud ene 4x zaklenu kluče not. Je čist bedna scena, da voznikova vrata nimajo varovala, ampak lahko kr dol klukco porineš in zapreš vrata.

Jap, sem tudi že sam v accenta vlamljal... na koncu sem sesul zadnjo malo steklo in smo odprl zadnja vrata... čist u bedu avto, vrata ma pa dost zaf00kan narjena.

Fantje ste lahko pa prepričani, da se tut vlomilci matrajo da bi vdrli v tak avto. Vsaj za nekaj je dober.

Zato...Meni to zgleda kot žalitev mojega avtomobila oz. njegove firme... :roll: ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 14, 2006 6:10 am

Če je zate tole žalitev, potem ti pa ne morem pomagat. Sicer pa men za takle stavek noben ne bo dal kartončka, ker ni nobenega žaljenja uporabnika niti njegovega avta, je samo in le stavek - "je vsaj za nekaj dober".
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe jul 14, 2006 8:16 am

@Brouky: Grow up... :jao:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jul 14, 2006 11:13 am

nebivedu je napisal/-a:Če je zate tole žalitev, potem ti pa ne morem pomagat. Sicer pa men za takle stavek noben ne bo dal kartončka, ker ni nobenega žaljenja uporabnika niti njegovega avta, je samo in le stavek - "je vsaj za nekaj dober".

Hahaha.... Isto kot policaju dokazat krivdo, nemogoce in skoda casa. Men se zdi glede na prejsnji kriterij da je karton zasluzen. Zalil je znamko na nacin na kateri se take in podobne znamke konstatno zali na tem forumu in se mu s tem zbija kakovost. Niste lih zato uvedl kartoncke da bi se to nehal?

Nebivedu: ne delaj se bol neumnega kot si. Tocno ves da je to zaljenje znamke. Ne obracaj besed in pomena po svojih kriterijih.

Ce se res ne morete spomnit se kaksne dobre stvari o hyundai-u vam lahko pomagam.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jul 14, 2006 12:16 pm

HajdukS je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Če je zate tole žalitev, potem ti pa ne morem pomagat. Sicer pa men za takle stavek noben ne bo dal kartončka, ker ni nobenega žaljenja uporabnika niti njegovega avta, je samo in le stavek - "je vsaj za nekaj dober".

Hahaha.... Isto kot policaju dokazat krivdo, nemogoce in skoda casa. Men se zdi glede na prejsnji kriterij da je karton zasluzen. Zalil je znamko na nacin na kateri se take in podobne znamke konstatno zali na tem forumu in se mu s tem zbija kakovost. Niste lih zato uvedl kartoncke da bi se to nehal?

Nebivedu: ne delaj se bol neumnega kot si. Tocno ves da je to zaljenje znamke. Ne obracaj besed in pomena po svojih kriterijih.

Ce se res ne morete spomnit se kaksne dobre stvari o hyundai-u vam lahko pomagam.

Nima smisla, da ti pišem karkoli, ker si itak to pokvarjen, da ko vidiš policaje jim jebeš mater in ko si na forumu stalno težiš moderatorjem in misliš da si pameten. Ampak ti bom vseeno razložil.
Napisal sem kar sem napisal in to je moje osebno mnenje o hyundajih. Pač ima dobre ključavnice na slabem avtu, ker mi razen galoperja noben drug korejski avto ni všeč in zato je moje mišljenje da niso dobri. Si zdaj zadovoljen, zato tut lahko napišem, da imajo pa vsaj eno stvar, ki mi je všeč.

Torej sta tukaj ti in brouki izpadla slaba, ker nisem žalil ne znamke in ne uporabnika.

Pa nehajta se že dregat vame, ker vaju bom dol iz foruma fuknu kukr sta dolga in široka. Jst sm tukaj da mir delam, pa sem tebi in mnogim že dostkrat skoz prste pogledal in samo pobrisal kak post, ti pa ob moji najmanjši napaki(če temu sploh lahko rečemo napaka) skačeš do stropa. Za broukija pa ne vem kdo je.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Pe jul 14, 2006 12:31 pm

glede policajev. Dokler bojo debili se bom tko obnasal do njih. Spet ne govori necesa o cemer nimas pojma. Ne tezim vsem policajem. Tezim jim takrat ko slabo opravljajo svoje delo al so pa tok neinteligentni da me pac sprovocirajo.

Slab sm izpadu? To je forum clovek ne romanticna vecerja. :D

Moje (in verjetno broukyjevo) mnenje je da se provokacije v smislu zaljenja znamke drugace sankcionirajo in razlagajo. Mnenje pac, ljudje.

Ker to izraziva teziva in sva "slaba"(da o groznjah z banom sploh ne govorim). Besede moderatorja foruma. Clap clap

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jul 14, 2006 12:55 pm

HajdukS je napisal/-a:glede policajev. Dokler bojo debili se bom tko obnasal do njih. Spet ne govori necesa o cemer nimas pojma. Ne tezim vsem policajem. Tezim jim takrat ko slabo opravljajo svoje delo al so pa tok neinteligentni da me pac sprovocirajo.

Slab sm izpadu? To je forum clovek ne romanticna vecerja. :D

Moje (in verjetno broukyjevo) mnenje je da se provokacije v smislu zaljenja znamke drugace sankcionirajo in razlagajo. Mnenje pac, ljudje.

Ker to izraziva teziva in sva "slaba"(da o groznjah z banom sploh ne govorim). Besede moderatorja foruma. Clap clap

Ne besede moderatorja - moje besede. Pusti me na miru, ker jst tut tebe pustim, če ti je pa ego padu, ker ne maram hyundajev pa to ni moj problem.

Osebno sem se posvetil forumu, da bi bila tukaj gor boljša kvaliteta, delno mi je uspelo zarad moje trme in delno pa mi ni uspelo zarad tekih kot si ti in tebi podobni. Spuščate se v vsako podrobnost, ki jo moderator napiše, v podrobnosti v kaki temi (recimo tema "18 col na cliota") pa nista napisala niti stavka, pa je bilo tam ogromno pluvanja in kreganja.

Tukaj se vidi vajina objektivnost!!!

Drugače pa obstaja podforum obvestila in predlogi, pa tam piši naprej, če ti kaj ni všeč, ker tole kar sedaj tukaj počnemo nima nobene veze z zaklenjenimi avtomobili.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov