Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 17, 2006 11:35 am

SlaYeR je napisal/-a:Kaj je pametno je preveč širok pojem...

Rok Cvetkov slovenski kaskader je v enem intervjuju (ne najdem ga več) dodal da približno v cca. 10% njegovih uprizorjenih avtomobilskih nesrečah ni zvezan, saj bi zvezan lahko staknil močnejše poškodbe. Pravi da recimo v 5% primerih normalnih voznikov in njihovih nesreč bi bilo boljše biti odvezan (verjetno goreči avtomobili ter kaki prepadi kjer poletiš z avtom). Vsekakor pa je v večini nesreč DOBRO biti ZVEZAN. Uni procenti so bolj na pamet, ker je od branja članka že neki časa nazaj.

Sej cvetkovu ni treba bit privezan, ko pa vse drugi zanj delajo - večino njegovih "kao" podvigov naj bi naredili neznani kaskaderji. :twisted:
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican To jul 18, 2006 10:29 pm

Mene je varnostni pas že rešil, tako da ga svetujem vsem, ne glede na to kaj pravi kaskader.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To jul 18, 2006 11:15 pm

Pas je obvezen. In tisti, ki se ne privezuje je zame neodgovoren do sebe in svojih bližnjih.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To jul 18, 2006 11:25 pm

Vsi po spisku ste glumci. :roll:
Kaj komplicirate pas ali ne pas! Jaz se VEDNO vsedem v avto, dam kontakt, se privežem ter obenem počakam, da kontrolna lučka ugasne, vžgem avto in se odpeljem. A je tu sploh potrebno razmišljati? Velikokrat se avtomatsko privežem in čez 100 metrov ugotovim, da sem avto samo preparkiral in sem se privezal "po nepotrebnem". Stvar navade. Če sem odvezan se počutim, da mi nekaj manjka, da ne ne sedim vredu...
Varnostni pas je zato, da ti reši življenje tako, da samo ne komplicirajte! Res je sem ter tja kakšen procent nesreč, ko ti je pas v napoto ampak večinoma te bo rešil... Zato je v avtu!
Izmed vseh filmčkov se mi zdi pa najhujši zadnji, ko uno punčko vrže ven. Takoj za tem je pa un terenec, ki se zaleti v uno gostpo, ki ni preživela. :cry:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jul 18, 2006 11:29 pm

jp, men je tut vožnja brez pasu, kt da neki narobe delam.. tak občutk bedn.. pa tt če sam preparkeravam avte po parkirišču..

lp
Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Sr jul 19, 2006 9:26 am

Meni pa če se peljem s kom avtomatsko se prvežem nič ne razmišlam če pa sem sam pa se mi zdi kot da sem včasih pozabo čeprav zaj pr novem avtu se vedno kr če se nena mi piska hudič :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov