Imam Hondo Civic 1998, ki sicer deluje brezhibno toda nima klime. A kdo pozna kako trgovino oz. kak drugi način, kako naj najdem klimo za ta model?

...V Trstu dobiš za vse modele v podjetju AUTOCLIMA baje niti ni ne vem kako drago - okrog 600 eur ...megadirettore je napisal/-a:Živjo.
Imam Hondo Civic 1998, ki sicer deluje brezhibno toda nima klime. A kdo pozna kako trgovino oz. kak drugi način, kako naj najdem klimo za ta model?
Primoz_86 je napisal/-a:Najprej probaj, če sploh prenašaš klimo. Jaz sem enkrat v avtu od staršev staknil hud prehlad, sem bil 14 dni zanič. Nekajkrat za tem sem jo še prižgal, pa mi sploh ne paše (v en del telesa ti je vroče, v drugi te zebe, cel si poten, pa ti mrzlo piha itd). Raje odprem sopotnikovo okno, pa se da vozit brez problema
Sicer zdaj vozim drug avto brez klime, pa jo prav nič ne pogrešam. Se pa avto tudi če cel dan stoji na soncu segreje dosti manj kot tisti od staršev
megadirettore je napisal/-a:Živjo.
Primoz_86 je napisal/-a:Najprej probaj, če sploh prenašaš klimo. Jaz sem enkrat v avtu od staršev staknil hud prehlad, sem bil 14 dni zanič. Nekajkrat za tem sem jo še prižgal, pa mi sploh ne paše (v en del telesa ti je vroče, v drugi te zebe, cel si poten, pa ti mrzlo piha itd). Raje odprem sopotnikovo okno, pa se da vozit brez problema
Sicer zdaj vozim drug avto brez klime, pa jo prav nič ne pogrešam. Se pa avto tudi če cel dan stoji na soncu segreje dosti manj kot tisti od staršev
megadirettore je napisal/-a:Živjo.
milankregar je napisal/-a:megadirettore je napisal/-a:Živjo.
Ah, malo še potrpi pa bp konec vročine. Avgusta še redko kdaj zalaufam klimo za hlajenje ... :P
Mojster Miha je napisal/-a:megadirettore je napisal/-a:Živjo.
Imaš dve možnosti
- prvič : naknadna vgradnja - pozanimaj se za cene pri različnih ponudnikih in izberi najboljšo varianto
- drugič : prodaj in kupi drugo HONDO s klimo
Odločitev je tvoja - vsaka od možnosti ima prednosti in slabosti izberi pač tisto, ki je po tvoji presoji "naj"
Osebno bi se najverjetneje odločil za drugo - mislim, da je cenejša + gre za original "zadevo" (bolj zaupam HONDI kot "mojstrom", ki naknadno vgrajujejo)
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost