tomzzi je napisal/-a:Berem tole temo pa mi ni jasno čemu obstaja? A ste lahko vsi skupaj še bolj otročji? Daleč od tega, da bi bilo vse skupaj smešno kot morda kdo pomisli. Mislim, da avtorju teme še najmanj. Čeprav je bila tema brezveze objavljena se bi lahko vseeno zadržali.
Zdaj se bo pa usulo sigurno kar nekaj tistih kateri mislijo ravno nasprotno in ki so sodelovali v temi in bili pri tem otročji. Za sproščanje takih debilizmov si pa odprite svojo lastno temo. Bo vsaj mir. Človek ni hotu odpret teme zato, da bi se potem zaj... na njegov račun.
In daleč od tega, da bi imel slab dan ali, da sem kakorkoli zadrt ampak take debilne teme pa vsekakor ne pašejo sem in nimajo nobenega smisla. Da vidimo kdo se bo prvi obregnil nad moj post. In ja se popolnoma strinjam z predstavnico ženskega spola katera ima isto mišljenje za vaše reakcije.
@Speedfighter sam sem komentiral za v bodoče. Ker je tega že preveč. Vse več je samih pobčkov na tem forumu kateri še izpita nimajo potem pa takšne mečejo ven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov