Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če jul 27, 2006 8:36 pm

Sam ste pa talenti da vam uspe 2leti pa 4 mesce staro temo komentirat :lol:

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jul 27, 2006 8:42 pm

Berem tole temo pa mi ni jasno čemu obstaja? A ste lahko vsi skupaj še bolj otročji? Daleč od tega, da bi bilo vse skupaj smešno kot morda kdo pomisli. Mislim, da avtorju teme še najmanj. Čeprav je bila tema brezveze objavljena se bi lahko vseeno zadržali.

Zdaj se bo pa usulo sigurno kar nekaj tistih kateri mislijo ravno nasprotno in ki so sodelovali v temi in bili pri tem otročji. Za sproščanje takih debilizmov si pa odprite svojo lastno temo. Bo vsaj mir. Človek ni hotu odpret teme zato, da bi se potem zaj... na njegov račun.
In daleč od tega, da bi imel slab dan ali, da sem kakorkoli zadrt ampak take debilne teme pa vsekakor ne pašejo sem in nimajo nobenega smisla. Da vidimo kdo se bo prvi obregnil nad moj post. In ja se popolnoma strinjam z predstavnico ženskega spola katera ima isto mišljenje za vaše reakcije.

@Speedfighter sam sem komentiral za v bodoče. Ker je tega že preveč. Vse več je samih pobčkov na tem forumu kateri še izpita nimajo potem pa takšne mečejo ven.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe jul 28, 2006 12:18 am

tomzzi je napisal/-a:Berem tole temo pa mi ni jasno čemu obstaja? A ste lahko vsi skupaj še bolj otročji? Daleč od tega, da bi bilo vse skupaj smešno kot morda kdo pomisli. Mislim, da avtorju teme še najmanj. Čeprav je bila tema brezveze objavljena se bi lahko vseeno zadržali.

Zdaj se bo pa usulo sigurno kar nekaj tistih kateri mislijo ravno nasprotno in ki so sodelovali v temi in bili pri tem otročji. Za sproščanje takih debilizmov si pa odprite svojo lastno temo. Bo vsaj mir. Človek ni hotu odpret teme zato, da bi se potem zaj... na njegov račun.
In daleč od tega, da bi imel slab dan ali, da sem kakorkoli zadrt ampak take debilne teme pa vsekakor ne pašejo sem in nimajo nobenega smisla. Da vidimo kdo se bo prvi obregnil nad moj post. In ja se popolnoma strinjam z predstavnico ženskega spola katera ima isto mišljenje za vaše reakcije.

@Speedfighter sam sem komentiral za v bodoče. Ker je tega že preveč. Vse več je samih pobčkov na tem forumu kateri še izpita nimajo potem pa takšne mečejo ven.

se strinjam z atejom
Slika

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jul 28, 2006 1:24 am

Mene pa zanima če je marcelolipi že zrihtal podalšk :cry :cry :EE :EE
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe jul 28, 2006 6:49 am

To bo ostala ena izmed tistih stvari, ki bo zavita v tančico skrivnosti.

:EE :pop:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov