Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če avg 03, 2006 2:01 pm

sixkiller je napisal/-a:Nekdo je zapisal, da je avto močno precenjen. Zakaj že? :)

tisti nekdo sem bil jaz! pred čassom so se prodajale precej ceneje, kot se danes. sploh pri hondah sta modela crx in prelude draga. ;) to pa še ne pomeni, da jih ni za kupit, ali da niso vredu, ha? :twisted: ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če avg 03, 2006 2:43 pm

Fabrizio je napisal/-a:
sixkiller je napisal/-a:Nekdo je zapisal, da je avto močno precenjen. Zakaj že? :)

tisti nekdo sem bil jaz! pred čassom so se prodajale precej ceneje, kot se danes. sploh pri hondah sta modela crx in prelude draga. ;) to pa še ne pomeni, da jih ni za kupit, ali da niso vredu, ha? :twisted: ;)
..ja vsega so krivi Fašt and Furioži filmi ... a vseeno so jap. boljši stroji ... ker večinoma po 10 letih vožnje imajo rjast karter :P :P :P europejci pa jih že po treh letih podmazujejo ;)
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Italian Stallion
Novinec

Napisal/-a Italian Stallion So avg 19, 2006 11:14 am

Alfa, Fiat,..... Ne pa honda. Sej ni slab avto, v nasprotju - motor zelo dober, večventilska tehnika dopolnjena in varčna stvarca samo avto nima duše, nima srca. Je narejen, da dolgo drži in super gre, ampak to ni vse. Problemi z motorjem 2.3 so večinoma z elektroniko (če pogledaš po www boš našel), avto menda kar sam obstoji ali pa se vključujejo razne lučke (se vklaplja lučka za 4WS, ko ga sploh nima) ali pa celo včasih da iskro včasih pa ne, pa še motor menda ni tapravo. Če že Prelude potem 2.2 VTi, vsaj veš zakaj toliko zavarovanja plačaš :P. Upam, da nisem kakšnega hondaša užalil, ampak po resnici avto je tehnološko super stvar ampak nekaterim to ni dovolj. Lp
Cuore Sportivo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost