...kolikor se spomnem eden in sicer Leljakov (R.Leljak razvpiti nekdanji lastnik revije AS )pred cca 10 leti ... zletel je z ceste, se zaletel v brežino in se vžgal kot zippo ... L.p. Madzupi13 je napisal/-a:kolk jih je pa že v Sloveniji zgorelo....?? tu je pač bil lambo udeležen....
5ka je napisal/-a: zakaj mora avto met 600 konj?
lenivec je napisal/-a: al tje zmotlo pač to ker ne žalujem za 2 bedakoa ki sta očitno precenjevala svoje sposobnosti in divjala po cesti, medtem ap ogrožala ostale ljudi?
PureTNT je napisal/-a:5ka je napisal/-a:pelov sem avto z 180 konji pa zato v enem letu prislužil za 400 jurjev radarjev to pa je tud ves užitek ki mi je ostal razen tega da lohk rečem da sem mel stroj. če bi mel še tolk keša bi si kupu eno fino limozinco in se udobno vozu. nekdo ki mora kupt avto za 1000000 evrov zato da se pol z njim postavla je zame totalen i****. nasploh pa je mene pretirano hitra vožnja že minila in se velik raje z družino malo bolj normalno odpeljem na kakšen izletek. mimo moje hiše se vse poletje vozjo motoristi ki gonjo tud trikrat hitreje kot je omejitev! kaj bi blo če enmu enkrat ne znese pa mi prleti pred hišo kjer so moji otroci??
če se ne fenta ga bom jaz in to stoposto. zato ne odobravam pretiravanj in z tem tudi ne zastopim zakaj mora avto met 600 konj da si pol nek strašen frajer? škoda češple ki je sedela zraven zanga pa je pač prišel čas oz kar je izkov to je DOBIL
Klatiš neumnosti. Razumem, da si se umiril, s čimer ni ničesar narobe, vendar ti vsiljevati svojih prepričanj drugim ni potrebno. Če si v enem letu dobil za 400.000 SIT radarjev, je to tvoja krivda, ne krivda avtomobila. Tudi s 55-konjskim Puntom lahko dobim toliko kazni, pa tudi več. Ali to pomeni, da je avto nevarna raketa? ZAkaj misliš, da nekdo kupi 600-konsjko vozilo za postavljanje? Obstaja še kaj več kot tvoja domača vas in v Evropi je veliko cest, kjer lahko to moč in lego presneto dobro izkoristiš. Preminulega izmerjati z idiotom, ki je nesrečo iskal, se mi zdi žaljivo in nepotrebno. Preprosto NE VEŠ kaj se je pripetilo, tako da takšne komentarje v prihodnje lepo prosim zadrži zase. S 400.000 SIT kazni v enem letu navsezadnje morda nisi oseba, ki bi lahko govorila o zmernosti. Pa tu, da ne bo kakšne pomote, ne gre za osebni napad, pač pa odgovor na tvoje razmišljanje, v enakem tonu, kakršnega si uporabil ti.
Lp
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
PureTNT je napisal/-a:5ka je napisal/-a:pelov sem avto z 180 ...
Klatiš neumnosti. Razumem, da si se umiril, s čimer ni ničesar narobe, vendar ti vsiljevati svojih prepričanj drugim ni potrebno. Če si v enem letu dobil za 400.000 SIT radarjev, je to tvoja krivda, ne krivda avtomobila. Tudi s 55-konjskim Puntom lahko dobim toliko kazni, pa tudi več. Ali to pomeni, da je avto nevarna raketa? ZAkaj misliš, da nekdo kupi 600-konsjko vozilo za postavljanje? Obstaja še kaj več kot tvoja domača vas in v Evropi je veliko cest, kjer lahko to moč in lego presneto dobro izkoristiš. Preminulega izmerjati z idiotom, ki je nesrečo iskal, se mi zdi žaljivo in nepotrebno. Preprosto NE VEŠ kaj se je pripetilo, tako da takšne komentarje v prihodnje lepo prosim zadrži zase. S 400.000 SIT kazni v enem letu navsezadnje morda nisi oseba, ki bi lahko govorila o zmernosti. Pa tu, da ne bo kakšne pomote, ne gre za osebni napad, pač pa odgovor na tvoje razmišljanje, v enakem tonu, kakršnega si uporabil ti.
Lp
...Škoda za mlado življenje ... Drugače pa si lahko pustiš pri hitri vožnji malo rezerve napake pa ti popravi podvozje in tudi ko je neizbežno - zavore ... pa malo soli vedno v glavo ... in - zdravje avta rešuje tvoje zdravje vseeno pa če dirkaš si odvisen najbolj od sreče ... ker nikoli nisi sam na cesti . L.p. Mad5ka je napisal/-a:pobje najbl žalostn je da ta čas ko se pregovarjamo o raznih pretiravanjih ugasnilo še eno življenje zaradi prehitre vožnje. slab kilometer od mene se je okoli 7 zvečer zgodila nesreča ko je voznik izgubil nadzor nad vozilom trčil v škarpo se prevrnil na streho in..
jutri bodo tam gorele sveče.
glede tega ko pravte da klatm neumnosti ni važn kolk hud avto vozš al pa kolk hitr si ko enkrat prestopiš mejo svojih sposobnosti lahko postaneš nevaren sebi in okolici pa naj bo to en mulček v puntu 55 al pa en dirkač v nekem brutalnem stroju. dejstvo pa je da je največkrat brutalna moč v rokah ljudi ki ne vedo kaj naj z njo počnejo. bogataši si pač kopujejo prestižne športne avte koliko jih je sposobnih to tudi krotit pa vidimo.
2Fast&2Furious je napisal/-a:RED_line vsakemu se lahko zgodi da razbije avto, tudi tebi se lahko ! Sekunda nepazljivosti, mogoče te kej zmede, karkoli lahko vpliva na to da lahko butneš avto. In zato si idijot ? LOL sepravi ker v šoli verjetno nismo bili vsi nikoli pri vseh predmetih 100% sklepam da smo vsi idijoti?
Ok se strinjam so tudi zame idijoti oz negativno ocenjeni vozniki tisti ki brezglavo prehitevajo, drvijo skozi naselja, se kažejo po mestu s pospeševanjem in česarkoli drugim in s tem ogrožajo življenja drugih v prometu. Absolutno pa ni vsak ki kdaj razbije avto idijot. Kot sem rekel lahko se zgodi komur koli, kdajkoli in kjerkol. Je pa razlika med tako imenovanimi divjaki in mirnimi vozniki če razbijejo avto.
Seveda bo vsak pameten voznik prilagodil hitrost razmeram na cestišču (tu se vsekakor strinjam s teboj) in seveda svoji zbranosti in v najslabšem primeru zelo živčen ali pod kakršnimi koli drugimi vplivi ne bo sedel za volan.
Lp in po pameti na cesti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost