nebivedu je napisal/-a:Cev od kolektorja do srednjega lonca, srednji lonec, cev od srednjega lonca do zadnjega lonca in zadnji lonec - vse skupaj 35.000 sit. Servis Meden na rudniku.
Komot ti naredi samo srednji lonec tako da ga ovije okoli navadne cevi - da zgleda, kot da je lonec. Mislim da te bo to stalo okoli 10 do 15.000 sit.
vwmiki je napisal/-a:Jaz sem na svojem GOLFU odstrano sredinski lonec , tak da je zdaj cev direktno iz katalizatorja v zadnji lonec. Zadnji lonec je zamenjan, homemade. Zvok pa je bolj globoki, glasnejši, resonanc pa na srečo ni kaj slišat, tak da sem zadovoljen.
Black_Racer® je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Cev od kolektorja do srednjega lonca, srednji lonec, cev od srednjega lonca do zadnjega lonca in zadnji lonec - vse skupaj 35.000 sit. Servis Meden na rudniku.
Komot ti naredi samo srednji lonec tako da ga ovije okoli navadne cevi - da zgleda, kot da je lonec. Mislim da te bo to stalo okoli 10 do 15.000 sit.
In potem sploh ne morejo opazit na tehničnem,če bi si dal nardit ta lonec (lonec ovit okoli direkt cevi),ker js imam tut hin srednji lonec![]()
Po plinih ne morjo,če maš katalizator vredu,kaj pa po hitrosti pretoka plinov ker pol ni srednjega lonca in je bolj odprt izpušni sistem,lahka kako to izmerijo oz. opazijo?
Black_Racer® je napisal/-a:vwmiki je napisal/-a:Jaz sem na svojem GOLFU odstrano sredinski lonec , tak da je zdaj cev direktno iz katalizatorja v zadnji lonec. Zadnji lonec je zamenjan, homemade. Zvok pa je bolj globoki, glasnejši, resonanc pa na srečo ni kaj slišat, tak da sem zadovoljen.
Kaj pa katalizator imaš al maš brez?
No to temo bi mogli prestavit v temo TUNING
ziga24 je napisal/-a:Mogoče kdo ve, če se zvok zadnjega športnega izpuha precej poveča, ko odstraniš sredinski lonec?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov