So pacienti med vozniki osebnih avtov in med tovornjakarji, na žalost...
Simon123 je napisal/-a:BBoss, jaz sem že nehal štet kolikokrat so me izsiljevali vozniki osebnih avtov, najbolj pogosto v franciji dopustniki iz italije ki s tisimi paketi na strehi mahajo nekam proti španiji.En talent se je začel resno tiščati v mene in toliko da me ni zrinil na izvoz z avtoceste. En drug v frranciji se je zapeljal pred mene, po tistem ko sem ga spustil s pospeševalnega pasa, nato pa polno po bremzi ker je bila na cesti guma, namesto da bi odvil v desno na odstavnega in jo obvozil. Roba itak ob bremzanju vsa šla naprej, on pa potem po gasu in stran, kljub trobljenju in blendanju naj počaka. In še je takih situacij. Se pa tudi meni zdi glupo ko gre prehitevat s kilometrom na uro manj, ampak to je dosti kriv tudi prehitevani ker ne premakne tace za 5cm s tempomata da bi drugi šel mimo, jst to delam vedno če se nabere kolona zadaj ali pa če tudi en sam čaka več kot kakih 10 sekund. Sicer pa če te šef sili v nečloveške napore in tako naprej, si si najbolj kriv sam ker to pustiš, menjaj službo, itak je premalo šoferjev...
Simon123 je napisal/-a:BBoss, jaz sem že nehal štet kolikokrat so me izsiljevali vozniki osebnih avtov, najbolj pogosto v franciji dopustniki iz italije ki s tisimi paketi na strehi mahajo nekam proti španiji. :roll: En talent se je začel resno tiščati v mene in toliko da me ni zrinil na izvoz z avtoceste. En drug v frranciji se je zapeljal pred mene, po tistem ko sem ga spustil s pospeševalnega pasa, nato pa polno po bremzi ker je bila na cesti guma, namesto da bi odvil v desno na odstavnega in jo obvozil. Roba itak ob bremzanju vsa šla naprej, on pa potem po gasu in stran, kljub trobljenju in blendanju naj počaka. In še je takih situacij. Se pa tudi meni zdi glupo ko gre prehitevat s kilometrom na uro manj, ampak to je dosti kriv tudi prehitevani ker ne premakne tace za 5cm s tempomata da bi drugi šel mimo, jst to delam vedno če se nabere kolona zadaj ali pa če tudi en sam čaka več kot kakih 10 sekund. Sicer pa če te šef sili v nečloveške napore in tako naprej, si si najbolj kriv sam ker to pustiš, menjaj službo, itak je premalo šoferjev...
Simon123 je napisal/-a:BBoss, jaz sem že nehal štet kolikokrat so me izsiljevali vozniki osebnih avtov, najbolj pogosto v franciji dopustniki iz italije ki s tisimi paketi na strehi mahajo nekam proti španiji.En talent se je začel resno tiščati v mene in toliko da me ni zrinil na izvoz z avtoceste. En drug v frranciji se je zapeljal pred mene, po tistem ko sem ga spustil s pospeševalnega pasa, nato pa polno po bremzi ker je bila na cesti guma, namesto da bi odvil v desno na odstavnega in jo obvozil. Roba itak ob bremzanju vsa šla naprej, on pa potem po gasu in stran, kljub trobljenju in blendanju naj počaka. In še je takih situacij. Se pa tudi meni zdi glupo ko gre prehitevat s kilometrom na uro manj, ampak to je dosti kriv tudi prehitevani ker ne premakne tace za 5cm s tempomata da bi drugi šel mimo, jst to delam vedno če se nabere kolona zadaj ali pa če tudi en sam čaka več kot kakih 10 sekund. Sicer pa če te šef sili v nečloveške napore in tako naprej, si si najbolj kriv sam ker to pustiš, menjaj službo, itak je premalo šoferjev...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov