Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Garancija

Napisal/-a BimmerM Po sep 04, 2006 5:22 pm

Imam Cliota, v katerega bi vgradil xenon, vendar je avto še v garanciji. Sedaj pa me zanima ali bi mi s tem ko bi vgradil xenon potekla garancija ali ne?

Hvala za odgovore

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Napisal/-a BimmerM Po sep 04, 2006 5:40 pm

Kr neki časa nazaj sm klicou na servis da bi dau original xenon, ampak mi niso znal povedat kako je potem z garancijo!

Uporabniški avatar
Mirando
Novinec

Kraj: ...ja ka pa te ti tu delaš...

Napisal/-a Mirando To sep 05, 2006 8:39 am

"splošna" (motor, pločevina...) garancija ti po moje ne gre; vprašanje pa je kako boš uveljavljal garancijo na sklopih, ki jih nameravaš spreminjat - tu lahko na garancijo najbrž pozabiš....?!
....Vemo marsikaj, pa še se učimo.....

Uporabniški avatar
vorteks
Novinec

Kraj: lublana

Napisal/-a vorteks To sep 05, 2006 10:05 am

razlika so športne predelave-večje feltne, fedri ipd.. kjer je podvozje in ostale tehnikalije bolj pod obremenitvijo..
sam pr xenonu bi znal bit tečni glede na to, da boš posegu v štrom avta. če ti pa to nardi en avtomehanik maš pa garancijo na njegovo delo, tko da mislm da nebi blo panike.

aja btw- men ne bo noben mehanik/prodajalec prodaju buč da ne smem sam menjat žarnc, mislm kere nategatorske majo ej...
SlikaSlika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To sep 05, 2006 11:19 am

če ti to nardijo na pooblaščenem servisu, pol ti garancija ostane!
pa tut ne tečnarjo vsepovsod tolk zaradi garancije...
Slika

mirjam
Nov uporabnik

Re: Garancija

Napisal/-a mirjam To sep 05, 2006 12:11 pm

BimmerM je napisal/-a:Imam Cliota, v katerega bi vgradil xenon, vendar je avto še v garanciji. Sedaj pa me zanima ali bi mi s tem ko bi vgradil xenon potekla garancija ali ne?

Hvala za odgovore

Nekaj drugega mene zanima.... Kako pa boš šel na tehničnem čez s xenonkami? Ali misliš montirati tudi senzor in računalnik za nadzor višine?
Glede garancije pa.... odvisno kaj ti bi šlo v kvar in koliko veze ima s xenonkami in ostalo elektroniko. Sicer pa je odvisno od servisa do servisa v kaj se bodo spustili.

Uporabniški avatar
vorteks
Novinec

Kraj: lublana

Napisal/-a vorteks To sep 05, 2006 12:14 pm

pri bixenon mislm da je fora da lahko preprosto vstavi notr navadne žarnice-H4, ko gre na tehničnega. Ne vem pa kako je z ločenimi-H1&H7...
SlikaSlika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Re: Garancija

Napisal/-a BimmerM To sep 05, 2006 1:15 pm

mirjam je napisal/-a:
BimmerM je napisal/-a:Imam Cliota, v katerega bi vgradil xenon, vendar je avto še v garanciji. Sedaj pa me zanima ali bi mi s tem ko bi vgradil xenon potekla garancija ali ne?

Hvala za odgovore

Nekaj drugega mene zanima.... Kako pa boš šel na tehničnem čez s xenonkami? Ali misliš montirati tudi senzor in računalnik za nadzor višine?
Glede garancije pa.... odvisno kaj ti bi šlo v kvar in koliko veze ima s xenonkami in ostalo elektroniko. Sicer pa je odvisno od servisa do servisa v kaj se bodo spustili.

Avto ma itak prvi tehnični pregled šele leta 2008,tko da tuki ni problema. Itak pa bi dal xenon kit, ki se ga lahko vzame vn in da nazaj original H7 žarnice.

mirjam
Nov uporabnik

Napisal/-a mirjam Sr sep 06, 2006 7:52 am

Aha, potem pa ja.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov