LudiLimun je napisal/-a:Bor je napisal/-a:In kaj je razlog za smrt. Padli iz avtomobila.
Folk še vedno misli, da zadaj pa ne rabiš bit privezan. Če bi bili privezani, bi morda preživeli.
Se popolnoma strinjam s tabo, odgovoren za to je pa voznik
Kar se pa vzroka tiče, neprilagojena hitrost, bi pa rt od tebe slišu bel-tirid, kolk je model tiščou. če si za njem vozu, boš že prbližn vedu. me prou zanima kolk je spet resnice na tem.
kolk sploh je neprilagojena hitrost na ravnem delu??? a so policaji filozofi, da to vejo kje je tista meja, a je pr 135,65km/h, jst ne vem zato sprašujem!
Ja dogajalo se je zelo hitro, da se je zgodila nesreča, sem videl šele ko je letel pesk po cestišču. Bilo je kr velik peska in večjega kamenja (za pest) po celem delu. Vrglo ga je po 5m v zrak. Vozili smo tam okoli 160km/h (potovalna hitrost od Kopra do nesreče). Nato se je začelo hudo ustavljanje vozil. Jest sm biv 3-4 vozilo za Audijem. Nato sem moral zaviti na desni pas da sem se lažje ustavil in nato sem hitro zavil na odstavni pas. Takrat sem na levo videl audija iz katerega se je kadilo. V sekundi se je nekdo z E-klaso ustavil na prehitevalnem pasu in začel z rokami vlečti vrata na vso moč. Priskočila sta potem na pomoč se 2 moška, jest sm se pa zaradi naleta avtomobilov raje pomaknil 30m navzdol po odstavnem pasu. Vrat od avtomobila ni bilo mogoče odpreti, zato sem raje (ker je bila punca fertik) po enem cigaret odpeljal naprej. Reševalci gasilci in policaji so prišli zelo hitro. 3x reševalno vozilo, 2x gasilci, 3x policaji, 1x reševalni motor ter policijski helikopter so prišli skoraj v koloni.
Jest mislm da je imel notr okoli 170-180km/h, sm pa od 2h tipov ki sta letela do vozila slišov, da sta govorila " pr 200 je prletu v ograjo "
Vozili smo pa res vsi kar hitro zadnjih 30kilometrov. Tudi pri meni je šla hitrost enkrat nad 200, drugače pa tam 160km/h. Evo čist po pravici povedan malo bolj na dolgo. Upam da me neboste zdej vsi skurcal zaradi hitrosti.
Do doma se vozil 100km/h