Debate, ki niso vezane na ostala področja...

_Matej_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Matej_ Pe sep 22, 2006 3:38 pm

Zgleda je pravi čas, da začnem s prodajo tabletk za zvišanje moči avtomobila od 10 do 20% :P

Poleg tega pa imam na zalogi še zapestnice iz revolucionarne mešanice kovin, katerih energijsko polje vam omogoči vse vozniške spretnosti od šumaherja :P

Samo to hočem povedat, da razne čudežne tabletke, čudežna motorna olja, magnetni obročki pa še kakšna bedarija ne delujejo. Samo pri nas lahko prodaš popolnoma vsako stvar, pa če zgleda 101% nateg.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So sep 23, 2006 5:41 pm

vwmiki je napisal/-a:Tud jaz se bom malo priključil tej debati ker imam zadevo v testu.

Zadnjič se je oglasil znanec s temi tabletami, mi vse sup razložo od te verige do vsega. Za verigo sicer nisem zainteresiran, sem pa zainteresiran glede tablet, ker jih tud sam uporablja in njegovi kolegi in baje so že po 2. tanku opazli razliko v porabi (manša poraba). Meni je dal nekaj tablet brezplačno na probo in rekel naj dam prva 2 tanka po 2 tableti v tank.

Zadnjič sem šel na pumpo in vrgo 2 tableti not in po nekje 200 prevoženih km sem opazil razliko v nižjih obratih: avto mi dosti lažje vleče v breg, ima večjo moč v nižjih obratih, kakor tudi v visokih.

Ko bom porabil bencin pa bomo vidli če bo kaj manj, je pa res, da mi je človek povdaril da se poraba pozna šele po 2. tankanju, pri nekaterih avtih že po prvem.

Bomo vidli kaj bo iz tega. Menim, da mi avto gre bolje, ker so tablete prečistle motor in vbrizgalni sistem, mislim da je tud izgorevanje boljše ker imam občutek, da manj držim nogo na pedal kot prej pri hitrosti 50-60 km/h. Nič ne upam trdit in upam, da me občutki ne varajo.

Zanima me pa kaj bi bilo, če bi prva dva tanka dal po 2 tableti, nasprej pa spet tankal brez tablet, če bi opažene lastnosti ostale iste ali bi bilo potrebno vedno dodajat tablete pri tankanju.

To je moj testi prvih 250km z uporabo teh tablet mpg caps.

Moj avto pa ima motor 1.6 16v

LP

lep prikaz placebo efekta ;)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So sep 23, 2006 5:56 pm

Po dveh tankih, da se šele pozna :shock: Kaj je pol fora teh tabletk. Rečeno je bilo da razporedijo molekule al neki tazga. Kaj pol tabletke prvo nekaj naložijo na stene rezervoarja da dlje drži, šele po drugem tanku se pa začne to čudežno delovanje :bonk

Kaj so slovenci res tolk naiven narod, da ga lahko še z qrcom od zadi nategneš, pa bo verjel, da ga v resnici nisi :shock:

Isto je bilo z šp. filtri. U k sm dau filtr gor, je avto ful šu, pa poraba je manjša,k er gre več zraka not
:bonk

Aja, jest prodajam poper za zmanjšanje porabe. Avto začne kihat in gre sam od sebe na luft. Ščepec popra stane 5.000SIT. Če naročite v roku ene ure dobite popust 1.000SIT, tako da končna cena ščepca popra stane v tej neverjetni ponudbi samo neverjetnih 6.000 SIT

Aja, pa tisti, ki se greste to verigo. Zdaj neki lovijo ustanovitelje verige Hof Designa, ki so ti prodali uro za le 600.000 SIT neke tajvanske znamke ala Rule-x :EE
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov