TUNING_BOY je napisal/-a:Ne napiše se porše!Je pa avto dobr vsak za svoje področje! Meni osebno sta oba dobra, Porsche mi je ful dobr, glede na to da je (cestni) terenc in dosega takšno hitrost pa pospeške!
nebivedu je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Ne napiše se porše!Je pa avto dobr vsak za svoje področje! Meni osebno sta oba dobra, Porsche mi je ful dobr, glede na to da je (cestni) terenc in dosega takšno hitrost pa pospeške!
Ne žali terencev. Porše je tok terenc, kot je toyota lancruiser mestni avtoček.
TUNING_BOY je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Ne napiše se porše!Je pa avto dobr vsak za svoje področje! Meni osebno sta oba dobra, Porsche mi je ful dobr, glede na to da je (cestni) terenc in dosega takšno hitrost pa pospeške!
Ne žali terencev. Porše je tok terenc, kot je toyota lancruiser mestni avtoček.
Sej ne žalim! Sam dvomim da bi se kdo z njim podal po blatu (razn če se ti je** za avto pa da maš dost keša)! Vsaj js ne! Bi mi ga blo malo škoda!Drugač pa vrjamem da ni klanca da nebi z njim prišu navrh-sam gume prave pa bi blo!
nebivedu je napisal/-a:Sem gledal fotke, ko je en italjanski frajerček prišel na offroad tekmo z njim. Je mel dobre gume, pa so ga vseeno vlekli ven iz blata in vode. Ni to avto za na teren, to je samo za po cesti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov