zato,če imaš malo las...jih mej še manj pa mal si zvoskaj "pokrov",da se sveti ko velikonočno jajce na kontestu tuninga v cerkvi

pa boš pravi kerlc

menjekul je napisal/-a:ej ninđa stran z brado,da si ćelav je pa tako in tako zelo trendi![]()
zato,če imaš malo las...jih mej še manj pa mal si zvoskaj "pokrov",da se sveti ko velikonočno jajce na kontestu tuninga v cerkvi![]()
pa boš pravi kerlc
totimato je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:ej ninđa stran z brado,da si ćelav je pa tako in tako zelo trendi![]()
zato,če imaš malo las...jih mej še manj pa mal si zvoskaj "pokrov",da se sveti ko velikonočno jajce na kontestu tuninga v cerkvi![]()
pa boš pravi kerlc
Legenda, ne ne, jaz ciljam na Sean Connery imiđ. Par let nazaj je bil izglasovan za najbolj seksi men alajv - in to več kot 70 let star ded. Moja brada ostane tam kjer je![]()
Da je pleša trendi pa itak vem. Še malo pa bom dovolj trendi za športni cabrio![]()
..še par let, da začnem dobivat sive lase, pa imam 1A izgovor za nakup male hitre mrcine. Vidiš, stari, to je vse del večjega plana...
lp
totimato
totimato je napisal/-a:Legenda, ne ne, jaz ciljam na Sean Connery imiđ. Par let nazaj je bil izglasovan za najbolj seksi men alajv - in to več kot 70 let star ded. Moja brada ostane tam kjer je![]()
Da je pleša trendi pa itak vem. Še malo pa bom dovolj trendi za športni cabrio![]()
..še par let, da začnem dobivat sive lase, pa imam 1A izgovor za nakup male hitre mrcine. Vidiš, stari, to je vse del večjega plana...
lp
totimato
Jovo je napisal/-a:5. Organsko sovražim "kadilski" avto
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov