Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Re: spreminjanje zakona o homologaciji

Napisal/-a enrique Sr okt 04, 2006 7:08 pm

simke je napisal/-a:.....ker ce jaz kupim avto za 3milj. om naredu iz njega kar jaz hocem, ne pa kar bo uni stric na lpp-ju reku.....

če bi se vozil po svoji cesti si lahko takega mišlenja, glede na to da se voziš večinoma po javnih cestah se boš moral držati predpisov ki te omejujejo.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: spreminjanje zakona o homologaciji

Napisal/-a dobek Sr okt 04, 2006 7:29 pm

enrique je napisal/-a:če bi se vozil po svoji cesti si lahko takega mišlenja, glede na to da se voziš večinoma po javnih cestah se boš moral držati predpisov ki te omejujejo.

:clapclap :bow
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Sr okt 04, 2006 8:07 pm

Homologacija je prva stvar ki poskrbi da ne dobim spojlerja od koga od vas med vožnjo na sovjo havbo in prav je tako :!: Sem vidu mnogo homemade stylerjev itd... s tem da so z vsako potezo bolj nevarni sebi in ostalim udeležencem...

Problem je bolj ko policaj iz kake neumnosti naredi štalo, ampak v osnovi je dobro imeti na avtu stvari ki so zanj predpisane in kar navlečeno vse kar pride pod roke :!:
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr okt 04, 2006 8:29 pm

subi92 je napisal/-a:Homologacija je prva stvar ki poskrbi da ne dobim spojlerja od koga od vas med vožnjo na sovjo havbo in prav je tako :!: Sem vidu mnogo homemade stylerjev itd... s tem da so z vsako potezo bolj nevarni sebi in ostalim udeležencem...

Problem je bolj ko policaj iz kake neumnosti naredi štalo, ampak v osnovi je dobro imeti na avtu stvari ki so zanj predpisane in kar navlečeno vse kar pride pod roke :!:

tocno to problem je v tem k se na napacne stvari spravlajo!!!!
Slika

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Če okt 05, 2006 6:08 am

klele od pametnjakovičeu so same neutemeljene izjave. nikjer nimate dokaza za kar ste napisal. lahko nrdimo anketo komu je kdaj kej dol padl al se pa kej zlomil samo od sebe.recimo da od vetra. mislm dejte, use neki na pamet pišete. sama razmišlanja so vs. kr neki nabijate in ste bol pametni k drugi. sej kokr je nekdo reku, presrani ste ratal zrd useh teh zakonou. aja pa še neki vm povem jst mam na skutrju zadi plave luči pa nimam nobenih papirjeu in noben pulcaj mi nč ne reče. vi se kr bojte roke pravice. zdej se pa še naprej lohk smejite.
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če okt 05, 2006 6:30 am

ok, moz, pokazal si svojo intelektualno superiornost, nimam kaj vec za dodat :pray:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
enrique
Novinec

Napisal/-a enrique Če okt 05, 2006 11:38 am

lexuss je napisal/-a:klele od pametnjakovičeu so same neutemeljene izjave. nikjer nimate dokaza za kar ste napisal. lahko nrdimo anketo komu je kdaj kej dol padl al se pa kej zlomil samo od sebe.recimo da od vetra. mislm dejte, use neki na pamet pišete. sama razmišlanja so vs. kr neki nabijate in ste bol pametni k drugi. sej kokr je nekdo reku, presrani ste ratal zrd useh teh zakonou. aja pa še neki vm povem jst mam na skutrju zadi plave luči pa nimam nobenih papirjeu in noben pulcaj mi nč ne reče. vi se kr bojte roke pravice. zdej se pa še naprej lohk smejite.

Slovenščina ti je španska vas in se ti še naprej smejimo! :lol:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če okt 05, 2006 4:53 pm

Zakon o homologacijah je cist vredu samo kako se ga izvaja je debilizem.
Slika

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Če okt 05, 2006 5:01 pm

subi92 je napisal/-a:Homologacija je prva stvar ki poskrbi da ne dobim spojlerja od koga od vas med vožnjo na sovjo havbo in prav je tako :!: Sem vidu mnogo homemade stylerjev itd... s tem da so z vsako potezo bolj nevarni sebi in ostalim udeležencem...

no na mojem avtu je zdej že četrto sezono namontirana plastika ki je home made pa mi ni še nič dol padlo sm pa pod svoj avto dobu zadnji podalšek od megana senica ki ga je montiral fazer in je bil tud homologiran

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne okt 08, 2006 8:21 pm

Naj še jaz povem svoje mnenje. Homologacija naj bi se izvajala strokovno, se pravi,
le čevlje sodi naj kopitar, ne pa nekdo, ki mu je to pač služba in jo mora opravljat.
Če npr. kupim v trgovini spojlerje za avto in dobim zraven TUV, pa mi v tej XXX trgovini to še strokovno montirajo, pa je to povrhu vsega še trgovina v kateri sem kupil to novo vozilo oz. pooblaščeni prodajalec, ne vem zakaj bi moral še plačevati ne vem kakšen pregled. Za dodatke z originalnim rač. in TUV bi bil dosti izredni tehnični pregled. Za homemade pa obvezno homologacija.
Kar se tiče pa ponarejenih TUV- mislite da to gospodje ne vedo. Bistvo je v tem da dokler jim nosimo/nosite denar bodite brez skrbi da ne bodo nikogar nadlegovali.
Če kaj odleti.... Letos z morja, piha močna burja, str. kovček 100x preveril če drži,
ko se nasproti pripelje model in je imel vse še z gumicami in trakovi pripeto(kovček znane firme, nič reklame) A ima kdo homolomo za prtljažnik in kišto.

Dosti zaenkrat lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov