Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po dec 13, 2004 11:38 am

ja fantje tista reklama na televiziji ni glih lari fari, kolk se kresnička močn pa daleč vidi ej. zelo zelo praktična reč. pa ta starka še temno oblečena joooooj! pol pa mimo kot da ni bilo nič joooj!
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po dec 13, 2004 11:50 am

Hja, mene recimo je skus strah, da bom koga tak zgazil, ko bo bo cesti hodil. Se mi je že parkrat zgodilo, da sem mogel v zadnjem trenutku cuknit, da nisem kakeg apijančka zbil, ki je kolovratil ob cesti... Enkrat ga pa ne bom videl in bo bum, kriv pa seveda jaz... Ko jst kolovratim ob cesti domov (ponavad pijan) stopim čist dol z asfalta, ko gre kak avto naproti...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
KAALman
Novinec

Kraj: Preqmurje Republiq

Napisal/-a KAALman Po dec 13, 2004 12:02 pm

dobro je vedeti, da bi tudi, če bi vozil po omejitvah, v njegovem opisanem primeru poslal žensko direktno pred heavens door...

kriv si... ker si voznik avtomobila ! pa konec...

žal je samo nekaj ljudi, ki uporabljajo kresničke... drugi se verjetno ne zanimajo preveč za svoje življenje.. :(
"Oversteer is when you hit the wall with the back of the car.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall.
Torque is how far the wall moves after you hit it."

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po dec 13, 2004 12:21 pm

Ah ja poznani primeri :? Tudi sam ze skoraj zgazil dva. Pesec ob cesti zraven njega pa kolesar. Mislem WTF. Pa cudno da ta na kolesu ni imel nobenih odsevnikov, nic. Vozil po omejitvah, za vse pametne, sam kaj ti to pomaga, ko ga vidis zadnje metre. Na sreco se je poslo, kako, ne vem. Samo da se je =I
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 13, 2004 12:35 pm

Pr nas pa pijančki ponavad po beli črti hodjo, tko da jih ni težko falit, problem je bl se mu izognt k on cila belo črto z +/- 1 meter, tko da sta oba vozna pasa njegova. Najlažji je takrat začet trobit, pa zbudit vse sovaščane, pa pol mogoče, da se ti iz ceste spoka. Da ne omenjam, da so brez kresničke. Drgač pa 5km/h pa ga butneš od zadej, da čut da je neki narobe in gre pol iz ceste, pa neki maha pa vpije.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po dec 13, 2004 12:37 pm

KAALman je napisal/-a:dobro je vedeti, da bi tudi, če bi vozil po omejitvah, v njegovem opisanem primeru poslal žensko direktno pred heavens door...

kriv si... ker si voznik avtomobila ! pa konec...

žal je samo nekaj ljudi, ki uporabljajo kresničke... drugi se verjetno ne zanimajo preveč za svoje življenje.. :(

Mislim da to NIKAKOR ne more bit res, če je ženska stopla pred njegov avto ne bi mogu bit kriv(seveda, če bi bilo ugotovljeno da je vozil po omejitvah) če bi bilo tko, potem bi ti lahko nekdo(samomorilec) dobesedno skoču pred avto, ti bi pa pol še familiji plačeval mastne dnarje za tega neuravnovešenca :?
Ni bilo prehoda, neosvetljen del, neosvetljena/označena baba...kaj pa vem, pomoje ne bi bil kriv...
AMPAK, da me ne razumete napak...tudi če absolutno ne bi bil kriv(priče recimo) vsekakor ne bi rad imel na vesti kogarkoli, ki bi ga zbil z avtom, mislim da je to še največja kazen.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To dec 14, 2004 10:28 am

Jaz pa včeraj proti Logatcu, vozim 90 po omejitvah ko nasproti en k****n v Seatu začne prehitevat tovornjak. Ni šans da bi šlo to mimo. Bremzam ko budala in se stisnem na bankino, da smo šli vštric tovornjak, seat in jest. Mamicu mu, če se mi nebi na vaje mudil bi šou za njem.
Slika

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Kraj: Šentjur pri Celju

Napisal/-a Tomi000 Ne okt 08, 2006 9:03 pm

hmm zdaj ste mi pa dali misliti, jaz sicer skoraj nikoli ne pretiravam ampak sem ugotovil da bi bilo res dobr menjat zavore, pred parimi dnevi sem rekel bratrancu da naj proba peljat moj avto (cilo 1.2 predelan oz menjan motor v 1.4, weber fergazer-dvo-loputni, športni filter in auspuh brez sredinskega lonca) in seveda bratranc avto vozi kolker gre, potem pri cca 100km/h zabremza do konca, kolesa so v trenutku blokirala, ampak avto je nekam v desno vleklo, potem še greva v en klanc in potem navzdol je začelo smrdet nekaj...midva se peljeva domov, hoče zavit in ni mogel ker ni pravčas počakal, ker so bremze slabo prijele in sploh ni blokiralo koles, potem se zapeljeva domov in še smrdi in se je kadilo iz koles in zdaj vsaj vem da nimam dobrih bremz, prej nisem nikol vlekel "špur" ampak zdaj mi pa vi povejte kaj sploh lahko naredim da bo imel boljše bremze na clio1 ?
Poleti sem sam menjal spredaj disk ploščice in postružil oba diska, ampak zgleda da vseeno nekaj ni ok, ampak sem opazil da nove pakne nimajo nič utora za "vodo" če me razumete, vglavnem 2faza spremembe pri avto so zavore!
thx
lp

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Ne okt 08, 2006 9:46 pm

:lol: :lol: hehe ti pa pogrevaš staro temo... :lol:
pa to si dau take diske gor k so učas bli an?!?mogoče bi pa mogu dat diske od kakšnega močnejšega avtomobila... :roll:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Napisal/-a Tomi000 Ne okt 08, 2006 9:59 pm

ja originalne stare diske imam, ja kateri diski pa pašeko gor, a potem bi mogel zavorne čeljusti tudi menjati, morem pr mehaniku se zanimat, ker nimam pojma

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Ne okt 08, 2006 10:21 pm

No uglavnm lohk si nabavš Brembo max diske so kr dobri tko v izi za divjat tut če jih zakurš k se ti ohladijo so spet "ql" (preverjeno) pa tut cenovno so najugodnejši,pol maš še kšne EBC so mal dražji, če se ti da pa mal pošravfat si pa lahko namontiraš od,zgoraj že omenjene R5GTT ali pa Clio16V sam pa če se nemotim rabič najmanj 15col feltno, tole zadnje se men zdi najboljša rešitev 8) čist taprva zadeva pa najcenejša in najpreprostejša :P
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 08, 2006 10:40 pm

Spidojc je napisal/-a:No uglavnm lohk si nabavš Brembo max diske so kr dobri tko v izi za divjat tut če jih zakurš k se ti ohladijo so spet "ql" (preverjeno) pa tut cenovno so najugodnejši,pol maš še kšne EBC so mal dražji, če se ti da pa mal pošravfat si pa lahko namontiraš od,zgoraj že omenjene R5GTT ali pa Clio16V sam pa če se nemotim rabič najmanj 15col feltno, tole zadnje se men zdi najboljša rešitev 8) čist taprva zadeva pa najcenejša in najpreprostejša :P

gre tudi na 14col

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Napisal/-a Tomi000 Po okt 09, 2006 7:28 am

Hvala spidojc, zdaj vsaj vem kako naprej, po vej verjetnosti bom enkrat kupil Brembo max diske in zraven ploščice ferodo, ampak ne vem ali gredo na 13", ker zdaj še imam 13" felgne....hmm saj kolker sem opazil so še prvi diski 13 let stari (tolk kot avto) in potem ni čudno da so se segreli da je kadilo

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Po okt 09, 2006 7:37 pm

Tomi000 je napisal/-a:Hvala spidojc, zdaj vsaj vem kako naprej, po vej verjetnosti bom enkrat kupil Brembo max diske in zraven ploščice ferodo, ampak ne vem ali gredo na 13", ker zdaj še imam 13" felgne....hmm saj kolker sem opazil so še prvi diski 13 let stari (tolk kot avto) in potem ni čudno da so se segreli da je kadilo

Jaz ti priporočam ploščice Lucas(men so bolš delale kot Ferodo), drugač pa JA gredo ti diski na 13 col 8)
Krvav'c je zakon
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov