Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Gume Good Year

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 3:00 pm

Pozdravljeni!

Ker imam občutek, da bi moje gume že bile potrebne zamenjave, sem se odločil, da bi vzel malce boljše gume.

Pred časom sem slišal od kolega, da je rekel, da Good Year proizvaja neke nenavadne gume, s katerimi lahko narediš še par kilometrov, dasiravno počijo?

Kdo ve kaj več o tem?

Kakšen je model?
Slika

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mike_E_ Ne avg 24, 2003 3:03 pm

Neki sem bral o tem.. stranice so trše, tko da lahko tut prazne gume držijo avto. So bli celo testi štirimi takimi praznimi gumami, pa se je avto zlo dobr vozu. Upam da bo kdo drug kaj več napisal..

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne avg 24, 2003 4:25 pm

Mike_E_ je napisal/-a:Neki sem bral o tem.. stranice so trše, tko da lahko tut prazne gume držijo avto. So bli celo testi štirimi takimi praznimi gumami, pa se je avto zlo dobr vozu. Upam da bo kdo drug kaj več napisal..

ja jest sm to gledov po TV pa nevem točn v kateri oddaji. ja rezultati so bli ful dobri...
sam men se zdi to traparija k neveš da ti je guma počla in se furaš naprej kokr da ni nč. se raj ustavm pa dam gor rezervo.
:roll:

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 4:54 pm

Ne vem, če se lahko v nedogled "furaš". No, dvomim. Če ima le stranice ojačane, potem se med vožnjo verjetno tudi opazi, ko je vozna površina plašča prazna.

No, če logično premislimo, se takrat pelješ pravzaprav po malce debeljši gumi in platišču.
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne avg 24, 2003 5:10 pm

Corrado Enthusiast je napisal/-a:
No, če logično premislimo, se takrat pelješ pravzaprav po malce debeljši gumi in platišču.

pomoje si narobe zamišljaš...
stranica se ne ''vda'' po težo ampak je tolk ojačana da ostane ''pokonc'', tko da se skor sploh ne vid da je guma počla...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov