Imam dedka(legenda), ki je leta 1982 kupu VW Golfa I. Ker je takrat imel nek rabljen pickup in golfa praktično ni rabu, mu ga je na koncu že blo očitno škoda, tako da je sedaj avto star 24 let, prevoženih pa ima 2400km. To pomeni 100km na leto. Avto je v voznem stanju, nove gume, vse pregledano in izpravno.
Motor je 1,3 bencinar, 4 prestave.
Ta avto bo na nek način postal moja last, oz. dedek mi ga je dal "da ga mal zvozim".
Avta mi je kar malo škoda vozit, kajti je zelo star, v prtljažniku pa še diši po novem

Avto je bil garažiran, praktično je kot nov. Podvozje, ter prostor za motor je bilo vse zaščiteno s posebnimi mažami(na servisu)
Ali je "zdravo" ta avto vozit- oz se ga sploh splača, glade na potencialno vrednost ki jo lahko nekoč doseže. Kajti če je bil že toliko časa v garaži je lahko še malce dalj

Neke nuje vozit ga ni kajti sam imam golfa II ki mi ga je dal drug dedek(tudi odlično ohranjen)
Torej::::
Vaši nasveti kaj in kako s tem avtom naprej- vozit, ne vozit, kaj pazit,kakšna je vrednost avtomobila, oz. kakšna lahko postane čez nekaj let.
Tu pa so še slike::