Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Po avg 25, 2003 9:07 am

Ruff_Ryder je napisal/-a:Kaj je pa s tem dodatkom pr zavarovanju, ce se nimas 3 leta izpita?

copy/paste z AMZS.si strani:
Zavarovanec z manj kot triletnimi izkušnjami se za plačilo dodatka odloči prostovoljno. Vendar pa v primeru, da dodatka ne bo plačal in se bo zgodila prometna nesreča, lahko zavarovalnica od njega zahteva povrnitev dela odškodnine z zamudnimi obrestmi in stroški. Naj povemo še, da bo moral tudi zavarovanec z več kot triletnimi izkušnjami ob sklenitvi zavarovanja po 1. juniju razmisliti, ali bo z zavarovanim vozilom upravljala tudi oseba, ki še nima treh let vozniških izkušenj. V primeru, da je vozilo upravljala ta oseba in doplačilo ni obračunano, ima zavarovalnica prav tako pravico od zavarovanca ali odgovorne osebe regresirati sorazmerni delež izplačane odškodnine skupaj s stroški in obrestmi.

Kolk % je treba doplačat, ne vem.

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Po avg 25, 2003 9:41 am

Dharma je napisal/-a:
2fast4u je napisal/-a:Pomojem tega ne morejo kr tak naredit, ker potem bi morali spremeniti tudi leta za polnoletnost - v vsak državi se še do zdaj lahko dela izpit, ko si polnoleten. Tak da pomojem iz tega ne bo nič.

A je to tvoja Hondica??

Moja je ja.

Uporabniški avatar
yugofreak
Nov uporabnik

Napisal/-a yugofreak Po avg 25, 2003 10:45 am

TechnoBoY je napisal/-a:yugofreak...pa kup mojga yugaca :)

Technoboy, jaz bi ga takoj kupo pa nimam več placa v garaži (11m krat 11m). mam že dva yugeca 8) 8) in to en lepši od drugega!!!
VOZNIŠKA DO ROBA, YUGO DO GROBA!!!

Uporabniški avatar
yugofreak
Nov uporabnik

Napisal/-a yugofreak Po avg 25, 2003 10:51 am

Technoboy za kolko pa ga prodaš :?: :?: :?:
VOZNIŠKA DO ROBA, YUGO DO GROBA!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov