Je pa dobro, da se vsake toliko casa "spremeni" oblast, tako se vsaj malo prerazporedijo sredstva in narejeno je malo vec kot bi bilo drugace.
LP
kolesar je napisal/-a:jakovič bo lublani tolk pokradu!!
ravno tko ko je v mercatorju...
sej lublančanom pa nau č jasn...
SENATOR je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:jakovič bo lublani tolk pokradu!!
...kradejo takorekoč vsi, s to razliko, da eni ob tem še kaj naredijo. Primer jankovičeve vladavine v Merkatorju: Kolikor mi je znano se je vrednost delnic podjetja v tem obdobju 10x podražila , se pravi da nekaj je moral delat. Če pa ni tako naj me kdo popravi.
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:to najbrž že veste da asvalta sedaj sploh ni za dobit, ker so vsega zakupili![]()
tako da že iz principa ne mislim volit za sedanje, to kar se sedaj dela bi se moglo počasi zadnja 4 leta, ne pa vse sedajkekci neumni
SENATOR je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:jakovič bo lublani tolk pokradu!!
...kradejo takorekoč vsi, s to razliko, da eni ob tem še kaj naredijo. Primer jankovičeve vladavine v Merkatorju: Kolikor mi je znano se je vrednost delnic podjetja v tem obdobju 10x podražila , se pravi da nekaj je moral delat. Če pa ni tako naj me kdo popravi.
Daco je napisal/-a:Mater, sami hudi ekonomski strokovnjaki na avtomobilisticnem forumu![]()
Mate kaksne informacije, ki bi potrjevale vase izjave al mate sam izpade slovenskega nacionalnega ponosa - nevoscljivosti?
V nasi dezeli, kdorkoli je uspesen je lopov... se posebi ce je to kak Janković. A Tuš je pa angelcek? Mislim da nimate pojma kaj je posel in ste se mal zeleni.
PureTNT je napisal/-a: do konca 2010 bo veliko zemljišč v MOL pripadalo njegovemu klanu.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov