No danes je prisel cas da ga pocasi "popedenam" kolikor bodo pac finance dopuscale. nekako sem vse to razdelil na 4 dele v roku 1-2 let, kljub temu da tece kot urca sem ga peljal danes k mehaniku kot prvo da popravi kar je blo zjebano u notranjosti in da popedena masino tako da bo zdrzala se neki casa

Kar se mašine tiče pa bo mehanik dal novo sklopko, nove zadnje diske in ploscice, preveril/zamenjal teflone, spucal ventile, zamenjal olje z zelo kvalitetnim, nove svecke, preveril/zamenjal tudi "dihtengo" na glavi,nove kable kateri gredo na svecke in podobno ce bo pa se kaksno stvar najdu me bo pa obvestu in po potrebi zamenjal, tako da me kake 2 leti masina ne skrbi vec... jasno je da ne mors kupt GTija 12 let starga in ga pol terat kot budala brez da bi prej popravu ker bo crknu to je jasno vsem pomoje :P no na zacetku drugega leta bom dal obnovit menjalnik hocem da se pretika kot nov, masine zaenkrat nimam namena kakorkoli tunat ker ma avto svojih 180k in dodatna obremenitev pomoje ni na mestu... no ko bom imel to postimano bom probal staknit kaksne boljse prednje zavore saj s tem ni nic narobe ampak j*** ga bl pomembno od tega da ti gre avto 200 je to da ma dobro lego in se boljse brezme

imam pa seveda par vprasanj:
-koliko stane priblizno barvanje avtomobila z navadno barvo, + jasno kitanje ce je kje kaj rje (pa zadeva mora bit narejena dobro)?
-kolk me bo kostal auspuh (kompleten) tak ki se ga jasno da homologirat
-pa se za vzmeti+blažilce me zanima
ce ste imeli kaksne izkusnje dobre ali slabe bi prosu za kak nasvet in podobno

predvsem me zanima kdo se s takimi stvarmi ukvarja pri nas da lahko poklicem in prasam mal za cene ipd.
swifta vozim ze 7 let sam prejs em mel navadnega 1.0 sem bil zelo zadovoljen z njim, GTi je hiter ko p*****a je pa vedno treba pazit na mokri podlagi in podobno (gont ga z pametjo) sicer si res kaj hitro u kaksnem jarku hehe, ja folk mi prav prodaj ta j***a pa kup raj avto za 1.5 mio ne pa da bos zdy u tega dnar zmetal... jah j*** ga men je strasno lep in nimam kaj druzga da recem

no lep pozrdav!