kixs je napisal/-a:Tudi sam bi zelel kupit 145 JTD, vendar dobro bo tezko dobit.
Gen|uS je napisal/-a:@istvan: pol je streha tut "menjana"?? pomoje je kr odsev od drevesa al pa česa rdeče ali rjave ?
se strinjam s tabo cist mozno da je it italije gor prvlecenakixs je napisal/-a:Sem precej skepticen glede kilometrov.
Najprej vse Alfe 145 in 146 z JTD so uvozene ali iz IT ali D. Potem je seveda znano, da tisti, ki dela veliko kilometrov, bo kupil diesla. Kar pa 15Kkm letno seveda ni!
Torej tale Alfica ima vsaj 200K.
Drugace delam cca 27Kkm na leto in se mi ne zdi, da se prav zelo veliko vozim. Moj naslednji avto pa bo ali bencinar z malo porabo ali pa diesel.
Sem se 1x pogledal sliko notranjosti in ti lahko povem, da moja bivsa Alfica z 127Kkm je imela stopalke za sklopko in zavoro zelo malo znucane. Tale pa sploh nima nic vec profila!?Torej je "realnih" 200K zelo milo receno.
LP
istvan je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:@istvan: pol je streha tut "menjana"?? pomoje je kr odsev od drevesa al pa česa rdeče ali rjave ?
Pojdi jo pogledat pa boš videl vrata. Sploh rob ki meji na zadnji del avta. Če mene vprašaš, je bil avto karamboliran spredaj levo in slabo popravljen.
Jaz sem bil že prejšnjo soboto tam ( avto so dali na avto.net v prejšnji petek zato sem pohitel), tudi denar sem imel sabo. Pa sem se obrnil.
Pojdite jo pogledat pa presodite sami. Jaz sem napisal kar sem videl oziroma moje mnenje.
LP.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov