Učeri sm se vozu po Celovški in me je jackass tko izsilu,da sm skor prbou u pločnik. In pol sm razmišlju a je bolj pustit,da se ti on zabije in stem on plača stroške al pa da se probaš izmaknt in stem poškudeješ avto sam?? Kolk je kej % da ti bo polcaj oz. zavarovlnca verjala,da si se nekomu izognu?
Kot drugo me pa zanima koga se pokliče v primeru,da zbiješ določeno žival(pes,mačka ,srno...)
Nebojo ti vrjeli da si se hotel izogniti nečemu gorovim iz lastnih izkušenj ker se je meni to zgodilo v ovinku je pripelo en po mojem pasu in sem se imakno in zapeljal na bankino in z zadnjo kolo bmw pogon in me je zasukalo in v jarek in sem razbil avto ... in zdaj vse sam placujem. tak da boljse da se zaletis pa dobis vsaj povrjeno.
Kot drugo pa ti nebi vedo odgovorit ce nimas skode na avtu pelji naprej. ce mas pa kasko pa tak policijo poklices.
Lp
Pomoje, da morš za to, če se umakneš in pribiješ v robnik, s tem, da ni bilo neposrednega stika z unim k je kriv, plačat škodo sam, razen če un krivdo prizna, oz., če so pri nesreči priče. Najbol se je vanga poćt, ti vsaj pikce od kamnčkov na havbi poštrihajo .Jeba je sam v temu, k v tistem trenutku to ne razmišljaš in refleksno gledaš na to, kaj boš naredil, da se boš nesreči izognil.
ghostrider je napisal/-a:.Jeba je sam v temu, k v tistem trenutku to ne razmišljaš in refleksno gledaš na to, kaj boš naredil, da se boš nesreči izognil.