[YuGo] je napisal/-a:jih bodo ja, ker to je oslarije in tega nimajo nikjer v Evropi ali kje drugje po svetu...
lp
Mike_E_ je napisal/-a:Sam kaj to pomeni.. da bom jst z mojim avtom (r5 l.91), k nima katalizatorja tehničnga lahko naredu samo še tako da bom mogu kšnmu tm pijačo plačat?!
TITan je napisal/-a:Mike_E_ je napisal/-a:Sam kaj to pomeni.. da bom jst z mojim avtom (r5 l.91), k nima katalizatorja tehničnga lahko naredu samo še tako da bom mogu kšnmu tm pijačo plačat?!
Mislim da je neka omejitev ogljikovega dioksida v izpuhu (~4% za starejše od 86 pa ~3,2% za novejše). Če avto ni imel original katalizatorja in ima dovoljeno količino CO2 pol ni panike.
Lohk sem čist mem trefnu.
Mike_E_ je napisal/-a:Kolk prej ga grem lahko delat?
(1) Vozilo se registrira na prošnjo lastnika vozila. Prošnji je treba priložiti naslednja dokazila:
– dokaz o izvoru (prometno dovoljenje oziroma drug ustrezen dokument in vsa dokazila o spremembi lastništva vozila od zadnje registracije vozila) in lastnini vozila oziroma posameznih delov vozila, ki so bili naknadno vgrajeni (šasija, motor itd.);
– dokazilo o predpisanem obveznem zavarovanju;
– dokazilo o tehnični brezhibnosti vozila, ki ne sme biti starejše od 30 dni, razen za vozila, za katera skladno s 188. členom tega zakona tehnični pregled ni obvezen;
– izjavo prodajalca oziroma uvoznika, da vozilo ustreza vsem predpisanim pogojem za varno udeležbo v prometu. Izjava mora vsebovati tudi vse podatke o vozilu iz 3. odstavka 176. člena tega zakona;
– dokazilo carinskega organa o carinjenju dokončno ali začasno uvoženega vozila;
– dokazilo o plačilu oziroma o oprostitvi plačila davka za vozilo;
– dokazilo o plačilu drugih obveznosti (taksa, prometno dovoljenje, registrske tablice itd.).
(2) Za registrirano vozilo se izda prometno dovoljenje in predpisano število registrskih tablic.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov