Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Prodaja Thule izdelkov v Mariboru?

Napisal/-a pilgrim To okt 24, 2006 5:11 pm

Kje v mb prodajajo thule strešne nosilce?
mogoče priporočate kakšno trgovino, kjer so cenejši, oziroma (to me bolj zanima) imajo popolnejšo ponudbo?
priporočate še kakšno drugo firmo, ki bi bila podobno kakovostna?

hvala.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 To okt 24, 2006 6:31 pm

Za THULE v Mb ti ne morem pomagat. V Celju pa ima kompletno zalogo Avto Škorjanec na Mariborski in pa Euroton. Cene so povsod tu nekje. Fino pa je da lahko vsak del kupiš posebej, če ga slučajno izgubiš ali uničiš.Ponudbo si lahko ogledaš na
www.fux.si. Poiščeš si dele za tvoj tip vozila, potem se pa v trgovini pozanimaj za cene.

lp

Ne delam reklame, skušam samo pomagati

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex To okt 24, 2006 7:22 pm

Na Strossmayerjevi ulici, 10m pred mladinsko ulico! ;)

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr okt 25, 2006 3:53 am

hvala!
tisto na strossmayerjevi bom obiskal, a je bolj neke vrste trafika, upam, da kaj imajo. ko sem pred leti kupoval pri njih zimske gume, so se izkazali kot zeeelo nezanesljiva firma.
sicer pa v Celje. kataloške številke imam, tako da ...
reklame ne delaš, na fux sem že sam naletel, saj so uradni zastopnik.
euroton je tudi na mariborski? to je tista dvopasovna vpadnica, ki pelje iz avtocestnega odcepa iz mb strani proti centru?
lp pilgrim

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr okt 25, 2006 6:29 am

.. GMT na Zagrebški, VAG AvtoJarc...
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr okt 25, 2006 4:18 pm

ok,
hvala tudi tebi.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr okt 25, 2006 5:01 pm

Ne , greš iz avtoceste desno proti Vojniku čez ac. manj kot km. na desni stani čisto ob cesti

Experto
Nov uporabnik

Kraj: Sl.Konjice

Prodaja Thule izdelkov v Mariboru?

Napisal/-a Experto Pe nov 03, 2006 7:16 pm

Če iščeš prečke, nosilce smuči, koles, kovčke, ti sporočam, da sem pred kratkim kupil, za polovico ceneje kot uradnem zastopniku za mojo vrsto avtomobila, alu prečke znamke ATERA, baje ti delajo original za BMW, AUDI, OPEL, VW itd. in kovček KAMEI-CORVARA, ki ga na prečke ni potrebno šraufat ampak ima tlačni sistem pritrjevanja. Zastopnik za obe znamki je PLOTEC d.o.o., zamisli iz MARIBORA!!!, 02 779 63 40, ki pravi, da so kovčki in prečke po testih (Auto Bild, Auto motor in Sport) zmeraj v ospredju . Ker je firma nova jih lahko malo stisneš za ceno.
Sam sem, do sedaj zelo zadovoljen, hitra montaža, do 180km/h zadeva skoraj ni slišna od tam naprej pa kar, vse skupaj pa izgleda zelo dobro, kakovostna izdelava, zelo kompaktno. Ker sem prejmalo pozanimal po internetu ti pošiljam naslove, presodi pa sam. Upam, da ni prepozno.
www.plotec.si
www.atera.info
www.kamei.de ;) :idea:

rooney
Nov uporabnik

Napisal/-a rooney Pe nov 03, 2006 9:19 pm

Mam jaz za prodat nekaj od THULE doma... 8) Pošlji ZS.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Re: Prodaja Thule izdelkov v Mariboru?

Napisal/-a pilgrim So nov 04, 2006 4:58 pm

Experto je napisal/-a:Upam, da ni prepozno.
ni prepozno :) ,
thule moraš tako in tako naročiti določen model.
vsekakor se bom pozanimal in šel malo pogledat tudi to varianto.

@lenivec: freestyle odpira šele ob desetih, pa se mi ni dalo včeraj tam stati na vetru več kot pol ure, ampak skozi izložbo ni bilo nič videti.

@rooney: glede nosilcev dvomim da imaš take za foresterja (kit 4910; nastavek 4900...), če pa imaš thulejev kovček ocean 200, pa bi me zanimalo.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr nov 08, 2006 6:18 pm

torej:
še enkrat hvala za nasvete, najbolj pa za napotitev na firmo Plotec d.o.o. iz MB :-P
pri njih sem kupil kovček kamei sahara
Slika
cena je bila ugodna, popust precejšen, pobje v firmi prijazni, ustrežljivi.
roba je preverjene nemške kakovosti, cena je s popustom nekaj cenejša od na trgu prevladujočega thule-ja, vseeno pa ne "cenena" kot ponudba v raznih obijih, kjer ti zelo nizka cena pusti rahlo grenak priokus.
Vsekakor priporočam, da ob morebitnem nakupu strešnih kovčkov preverite tudi tole možnost! (linki so nekaj postov zgoraj)

(Prosim: to ni reklamiranje na forumu, ampak le info o pozitivnih izkušnjah, čemur je forum tudi namenjen)

thulejeve nosilce (teh firma atera za subarujeve nestandardne nastavke ne ponuja) sem naročil pri Freestyle pod pohorjem. Naročeno so mi zrihtali v enem dnevu. cena ugodna.
skratka, tudi tukaj pozitivne izkušnje. :D
lp pilgrim

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Sr nov 08, 2006 7:50 pm

Se selite al kaj? 8)
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr nov 08, 2006 8:18 pm

GorazdO je napisal/-a:Se selite al kaj? 8)
to ne, ampak, subaru gor, subaru dol, v foresterja, čeprav je karavan, niti slučajno ne spraviš vsega, kar bi rad za en pošten dopust.
lp pilgrim

Experto
Nov uporabnik

Napisal/-a Experto Če nov 09, 2006 7:27 pm

pilgrim je napisal/-a:torej:
še enkrat hvala za nasvete, najbolj pa za napotitev na firmo Plotec d.o.o. iz MB :-P
pri njih sem kupil kovček kamei sahara :D

Ni kaj hvalit, sem tja poslal še prijatla, pa je bil tud ful zadovoljen je mel prej thule, pa so mu oblubli, da pri menjavi obdržiš palice in zamenjaš samo nogice, ampak če je avto širši pa palice tudi ne pašejo. Je vzel raje nov komplet atera pa ma mir. Za kufer Kamei topstar pa pravi, da je zakon!!! Se vidi, da se časi spreminjajo, fantje imajo vedno več pojma o tem kaj prodajajo.
Tiste poceni stvari se pa res ne splača kupovat, sem mel kufer star 2 in 1/2 leta za 35.000,00 sit, pa mi ga je na Masleničkem mostu vrglo dol. Še sreča da na desno čez ograjo. Niti pomislit nočem če bi v koga odleto. Ker sem ostal brez vsega je pa blo škode za 200.000,00 sit. Od zavarovalnice pa ne dobiš nič, so mi rekli, da bi moral meti slike in zapisnik od policije in vse račune, od kufra, od oblek in vsega kar je blo noter. Kdo pa ma vse to???

Experto
Nov uporabnik

Napisal/-a Experto Če nov 09, 2006 7:41 pm

pilgrim je napisal/-a:torej:
pri njih sem kupil kovček kamei sahara :D

Ni kaj hvalit, sem tja poslal še prijatla, pa je bil tud ful zadovoljen je mel prej thule, pa so mu oblubli, da pri menjavi obdržiš palice in zamenjaš samo nogice, ampak če je avto širši pa palice tudi ne pašejo. Je vzel raje nov komplet atera pa ma mir. Za kufer Kamei topstar pa pravi, da je zakon!!! Se vidi, da se časi spreminjajo, fantje imajo vedno več pojma o tem kaj prodajajo.
Tiste poceni stvari se pa res ne splača kupovat, sem mel kufer star 2 in 1/2 leta za 35.000,00 sit, pa mi ga je na Masleničkem mostu vrglo dol. Še sreča da na desno čez ograjo. Niti pomislit nočem če bi v koga odleto. Ker sem ostal brez vsega je pa blo škode za 200.000,00 sit. Od zavarovalnice pa ne dobiš nič, so mi rekli, da bi moral meti slike in zapisnik od policije in vse račune, od kufra, od oblek in vsega kar je blo noter. Kdo pa ma vse to???
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov