Pa so le imeli nekateri prav.
Takole je: starega RS sicer nisem vozil, sem se pa en vikend kar pošteno navozil novega.
Prodajalec, ki ga je posodil je tudi sam dejal, da gre stari mogoče malce bolje.
Novi pa je fenomenalen avto ko pride do uporabnosti in ergonomije.Tako lepo je kultiviran pri poačsni vožnji, lepo časi v mestu v 5 ali 6 prestavi. Ergnomija pa je proti staremu odlična, tudi sedeži ponujajo precej bočnega oprijema.
Kar se tiče pogona: pričakoval sem malo več tiste brutalnosti v višjih območjih. Nekdo pred mano se je pritoževal nad kratkimi prestavnimi razmerji; no sam sem jih oboževal. Čez ovinke v planini samo 2-3-2-3 prestava, vmesni gas, rezek ''vmesni'' zvok, v 2. in vstop v ovinek. Tam se je odrezal odlično.Nos sploh ne sili tako ven, z vključenim ESPjem pa si dejansko hitrejši, ker z izključnim gre nos preprosto preveč naravnost. Se pa ne vključi nad 50km/h, vsaj pri meni se ni.
Me je pa motila ena stvar: če pri prestavljanju navzgor hkratno pritisneš sklopko in odvzameš plin, avto ne izgubi obratov takoj in izpadeš kot nek začetnik v vožnji. To je potrdil tudi prodajalec. Ste vi imeli podobne izkušnje?
Malce dolg post ja...

ops: