Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 15, 2006 5:04 pm

In_Liner je napisal/-a:tanova corsa je zlo dobr auto...pa not je zlo prostorna se res počutiš kot da imaš audi-ja ko sediš noter
tudi prtljažnik je velik in še zlo športna zunanjost res zlo lep auto.
škoda da ni zmagala
:( :( :(

a si ti sploh vidu ta novo corso kdaj oziroma sedel u njej? Da ne bo pomote, tud sam vozim opla ampak je daleč od audija, vlkega prtljaznika, sportne zunanjosti in podobnih stvari... :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Sr nov 15, 2006 5:05 pm

Nevem, mogoče bom izpadel pikolovski, ampak mene pri vseh teh novih oplih zelo moti ena stvar in sicer, da nimajo števca za temperaturo hladilne tekočine oz. motorja. Skratka števec, ki so ga imel že vsi yugoti, stoenke, katrce itd. :jao: Predvsem pri dizlih je to zame zelo pomemben podatek, da vem kdaj ga lahko malo bolj "pohodim", ne da bi se bal da bo šla turbina rakom žvižgat zaradi tišanja neogretega motorja.

Drugače mi je pa nova Corsa zelo v redu da ne bo pomote, tisti patent za kolesa prevažat se mi zdi super. ;)
Antiznačkar po prepričanju

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 15, 2006 5:09 pm

Polo78 je napisal/-a:Nevem, mogoče bom izpadel pikolovski, ampak mene pri vseh teh novih oplih zelo moti ena stvar in sicer, da nimajo števca za temperaturo hladilne tekočine oz. motorja. Skratka števec, ki so ga imel že vsi yugoti, stoenke, katrce itd. :jao: Predvsem pri dizlih je to zame zelo pomemben podatek, da vem kdaj ga lahko malo bolj "pohodim", ne da bi se bal da bo šla turbina rakom žvižgat zaradi tišanja neogretega motorja.

Drugače mi je pa nova Corsa zelo v redu da ne bo pomote, tisti patent za kolesa prevažat se mi zdi super. ;)

Sej upam da veš da tist kazalec ne pomen da je se varno tisat, ker se voda prej ogreje kot olje, je pa fajn da ga maš ja..kar se pa patenta tiče, je za doplačilo in to precej veliko, tak da je to bolj kot ne marketinska fora.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov