Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr nov 22, 2006 11:14 am

royko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja) :woohoo
Upam da bom ta vikend ujel unga pežojista v objektiv moje kamere da boste vidl o čem govorim.

Da dodam se to.

Dost zalostno je s kakim namenov folk zivi in z kakim namenom vn hod. :roll:

ain't ya got notthing better to do?

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Sr nov 22, 2006 11:27 am

W|zz je napisal/-a:
royko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja) :woohoo
Upam da bom ta vikend ujel unga pežojista v objektiv moje kamere da boste vidl o čem govorim.

Posmehovat se hodite :rofl Višek zabave... Raj se dobim s frendi pa debateram o avtih, kt pa da grem jest v meka v petek zvecer...
Če pa ta s pezojem dela to tm na prazni cesti pa tut ni taka groza... Lahko mu pa na pm kej poves če želiš, je na forumu... (ne vem pa kok še kej sodeluje)..

Kaj mislš da je to vse kar mam od petka da grem v mcdonalds? :har
Slika

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Sr nov 22, 2006 11:28 am

PiLLLe je napisal/-a:Da dodam se to.

Dost zalostno je s kakim namenov folk zivi in z kakim namenom vn hod. :roll:

ain't ya got notthing better to do?

Toćno to sm hotu jz povedat. Bravo
Slika

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Sr nov 22, 2006 11:30 am

Sam jst vas res ne razumm....enim pac sede sproscanje adrenalina na taksen nacin kot to dela un s pežojom-dokler on nobnega ne ogroza,se vozi sam v avtu,unicuje lasten avto...kaj ga bos zarad tega snemu s kamero in dau na net da bos potesil svoje zadovolstvo :? (pejt raj v meka pa se najej,mogoce bos pol bol trezno razmislu- brez zamere 8) )

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Sr nov 22, 2006 11:34 am

PiLLLe je napisal/-a:
A mas ksne probleme?

Igrou sm se tm ker je tist pac moj teren in po tvoje mi ni ratval. Mogoce zato ker so ble nove gume in sm se se "uvaju" na njih. Naslednc k bos me poisc pa mi ti pokaz kako se po tvoje dobr voz... :roll:

Pa se to, kokr so ti ostali rekl, nehod tja kjer so "budale"

Model važn da teb sede, saj ti ne veš kakšn bk izpadeš ko to delaš.
Se pa zihr spomneš k smo ti še mahal tm iz parkirišča od leklerka in si se pol še bolj opogumil.
Naslednjič ko te vidm ti bom pomahu pa prlet pa ti bom povedal vse, da ne boš mislil da samo preko neta neki govorim. Povedal sem samo svoje mnenje, če pa ne morte prenest je pa vaš problem.
Zdaj pa dovolj o tem, da vam ne bom več smetil teme.....
Slika

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Sr nov 22, 2006 11:40 am

vuko87 je napisal/-a:Sam jst vas res ne razumm....enim pac sede sproscanje adrenalina na taksen nacin kot to dela un s pežojom-dokler on nobnega ne ogroza,se vozi sam v avtu,unicuje lasten avto...kaj ga bos zarad tega snemu s kamero in dau na net da bos potesil svoje zadovolstvo :? (pejt raj v meka pa se najej,mogoce bos pol bol trezno razmislu- brez zamere 8) )

Kaj si pa ti pameten zdj. Kako nobenga ne ogroža? Takrat ko sem ga jaz videl je bilo največ ljudi v leklerku (začetek počitnic je bilo in si lahko predstavljate koliko ljudi je bilo okoli fun factoryja in tam okol), un bk pa na polno gor in dol. Zelo hitro bi lahko prišlo do nesreče. Boli me falus če se model ubije, samo k bo še kšno smrklco pod avto zapel. Pol ga pa jaz ubijem.
Sem se pa takrat pogovarjal še z enim taksistom in je rekel da je cel norc ta s pežojom da ga je nahajal kao po šrek in je manjkalo ene 20cm da bi prtegnu v taxi. Taksist je tudi policijo klical takrat, tako je vsaj rekel.

Zdaj pa res dovolj o tem. Jaz pravim kakor komu paše ;)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov