Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe nov 24, 2006 9:33 am

pety je napisal/-a:Nič kaj posebnega - vse to in še več se dogaja v vseh naših večjih mestih, čisto vsak vikend. Tudi domačih posnetkov je malo morje, ampak dokler se jim kaj ne zgodi pač ne spregledajo. Problem so zares pešci, ker preden gospa poznih 60 let ugotovi kaj se sploh dogaja na cesti 10m od nje pa gre čez prehod je žal že prepozno.

@nebivedu: se ti ne zdi da si malo preveč optimistično razpoložen. Kolko sem jaz spremljal Jankovičevo predvolilno kampanijo je cel čas povdarjal da je manager, to pomeni brez profita ni nič. Tak da dvomim da je on za neke pionirske akcije v zameno za dirkališče. :? Ideja pa je vseeno dobra!

Lp

Sej če bi zaslužil z dirkališčem tudi on, bi bil hitro za - zaslužit se da pa ogromno.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Pe nov 24, 2006 9:47 am

nebivedu je napisal/-a:
pety je napisal/-a:Nič kaj posebnega - vse to in še več se dogaja v vseh naših večjih mestih, čisto vsak vikend. Tudi domačih posnetkov je malo morje, ampak dokler se jim kaj ne zgodi pač ne spregledajo. Problem so zares pešci, ker preden gospa poznih 60 let ugotovi kaj se sploh dogaja na cesti 10m od nje pa gre čez prehod je žal že prepozno.

@nebivedu: se ti ne zdi da si malo preveč optimistično razpoložen. Kolko sem jaz spremljal Jankovičevo predvolilno kampanijo je cel čas povdarjal da je manager, to pomeni brez profita ni nič. Tak da dvomim da je on za neke pionirske akcije v zameno za dirkališče. :? Ideja pa je vseeno dobra!

Lp

Sej če bi zaslužil z dirkališčem tudi on, bi bil hitro za - zaslužit se da pa ogromno.

in ker bi blo za plačat bi folk še zmerej rajš dirkov po ulicah kot pa na dirkališču :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 24, 2006 10:03 am

cossy je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Lp

in ker bi blo za plačat bi folk še zmerej rajš dirkov po ulicah kot pa na dirkališču :roll:

Sej ni treba služit z vstopnino. Služiš z kako dirko DTM za evropsko prvenstvo, pa z kakimi drugimi dirkami, v prostem času pa imajo mladi gor prostor zase, da se znorijo. Pa če imaš zraven lokal, pa kako delavnico spet služiš. Zaslužit se res da ogromno tudi brez vstopnine.

Pa tudi če bi bila vstopnina(recimo 3000 na dan), bi še vedno ogromno ljudi prišlo noret vsak dan gor.

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Pe nov 24, 2006 10:23 am

ja ti že tko razmišlaš samo če bi blo enkrat dirkališče postavljeno bi bla zihr vstopnina in to sigurno večja kakor 3000sit itak je znano da če je šansa zaslužt se zaslužl bo.

aja kako je pa če se dirkališče postavi glede reševalcev in gasilcev saj je znano da za vsako najmanšo priraditev je treba met in tuki mene zanima če je stvar iz te strani sploh možno realizirat

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 24, 2006 10:25 am

cossy je napisal/-a:ja ti že tko razmišlaš samo če bi blo enkrat dirkališče postavljeno bi bla zihr vstopnina in to sigurno večja kakor 3000sit itak je znano da če je šansa zaslužt se zaslužl bo.

aja kako je pa če se dirkališče postavi glede reševalcev in gasilcev saj je znano da za vsako najmanšo priraditev je treba met in tuki mene zanima če je stvar iz te strani sploh možno realizirat

Ja zraven dirkališča naj bi bila tudi ambulanta in dežurna ekipa gasilcev.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe nov 24, 2006 10:39 am

folk bi se naveličal ena in istega dirkališča :) pa še recimo za tistih 3k si folk tanka pa odpelje par norih dragov po ulicah tak pač je
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 24, 2006 10:48 am

jay je napisal/-a:folk bi se naveličal ena in istega dirkališča :) pa še recimo za tistih 3k si folk tanka pa odpelje par norih dragov po ulicah tak pač je

Pa pač nej to počnejo - samo upak da bo nekoč za take tut kazen - recimo po kak miljon zaradi ogrožanja ljudi na cestah.

Nori po neobljudenih cestah, v prometu pa ni treba.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov