IcEm4n je napisal/-a:_Matej_ je napisal/-a:A ni v domžalah neko dirkališče?
Drugače pa ne pričakujem več nesreč. Mularija ne hodi na dirkališča ampak npr. divja s 160 km/h skozi Moste.
za domžale tud prvič slišm, ja sj, 160 čez moste (upam, da iste moste misliva) in pol zgazi postajo, na postaji pa en, k je čaku na bus, pa mularija stara 18 oz. 19 let.
Spidojc je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:_Matej_ je napisal/-a:A ni v domžalah neko dirkališče?
Drugače pa ne pričakujem več nesreč. Mularija ne hodi na dirkališča ampak npr. divja s 160 km/h skozi Moste.
za domžale tud prvič slišm, ja sj, 160 čez moste (upam, da iste moste misliva) in pol zgazi postajo, na postaji pa en, k je čaku na bus, pa mularija stara 18 oz. 19 let.
Tega pa neznate pozabt,vi pa usi vozite po predpisih,dej rajš boste tih, k je že mrskšn fotr al pa matka večjo nesrečo povzroču, se pač zgodi, pač je fotr izsilu une dva sta pa prgonila, bodte rajš veseli d ni noben umru, pa ne zdej mislt da zagovarjam une2 kekca, sam na k...c mi gre k jih zdej upravlate k d bi 20 folka fentala.
BBoss je napisal/-a:Spidojc je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:_Matej_ je napisal/-a:A ni v domžalah neko dirkališče?
Tega pa neznate pozabt,vi pa usi vozite po predpisih,dej rajš boste tih, k je že mrskšn fotr al pa matka večjo nesrečo povzroču, se pač zgodi, pač je fotr izsilu une dva sta pa prgonila, bodte rajš veseli d ni noben umru, pa ne zdej mislt da zagovarjam une2 kekca, sam na k...c mi gre k jih zdej upravlate k d bi 20 folka fentala.
Sorry Spidojc, ampak kle pa buče kotališ. Daj malo pomisli zakaj je ata izsilil, verjetno zato, ker če nekdo prigoni 160km/h na lokalnih cestah, ga tudi v sanjah verjetno ne vidiš niti ne pričakuješ, a ne. Namesto tega ateja bi lahko bil tudi ti in bi potem 100% drugače govoril.
Tudi pod razno tukaj ni opravičil, tipa se zgodi. Ne, kaj takega se ne zgodi, če se vozi z glavo in vsaj približno spoštuje predpise. Nikoli nisem trdil, da se jih moramo držati kot pijanec plota ampak 160 po lokalnih cestah pa že presega zdravi razum in to po moje ni več prekršek ampak je že v področju kaznivega dejanja povzročanja splošne nevarnosti in poskus nenaklepnega umora.
In dokler se bo ob takih nepremišljenih norih dejanjih, javnost zgražala in jih obsojala smo na varni strani, če bo pa večina mislila tako kot si ti napisal bo pa kriza in takrat si bom tudi sam nabavil šleparja al pa oklepnik, da bom vsaj približno varen.
Se oproščam za offtopic, ampak sem moral....
SEAT motorsport je napisal/-a:sredstev in sponzorjev pa nkol ne bo... zato k noben ne bo vlagal v tak šport,ker
se denar nikoli ne obrne... no ja,itak d so sam jih je izredno mal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov