Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zodd
Novinec

Hitra pomoč ;) rabim odgovor kar se da hitro

Napisal/-a Zodd Pe dec 15, 2006 9:52 pm

jutr nujno rabim avto za cca 300km, zadnji diski se mi pa grozno pregrevajo izgleda kot da bi imel skoz zelo mal zategnjeno rocno tako da so zadnji diski po nekako 10km voznje tako vroci da ko pljuneš gor zacvrci in takoj izpari, diski so ze spremenili barvo, so novi stari par mesecev, skratka skoz mal bremzajo to se je zacelo pred kratkim u bistvu ko se je zacel ta mraz...se tolk segrejejo da sta vroci tudi feltni... jutr zjutr morm najdit mehanika da po to porihta kar se da hitro. tuki vas prasam kaj bi to lahko bilo narobe
ali je mozno da samo mal zajla za rocno "šteka" ali je tezava lahk tud kje drugje? sj ni panike sam nujno jutr rabm avto pa bi rad vedu kaj je bolj verjetno da je narobe oz ce se kermu sanja kolk me bo to kostalo. hvala

poskusil sem:
WD gor brez ucinka po bremzah itak kamor se je dalo
zategovat/odtegovat rocno na vse možne nacine in ni sprememb

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 15, 2006 9:56 pm

Probej ročno odmaknt ploščice od diska s kakim vzvodom. Vrjetno ti je zapikala ročna.
Slika

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd Pe dec 15, 2006 10:03 pm

jutri zjutraj probam itak, ok rabm bolj natancen odgovor zakaj rocna zapika ? in ne spusti oz bremza samo cist malo ? ce jo zategnem prime normalno spusti do konca pa ne ... rabil bi se kaksne druge odgovore oz kaj je se mozna napaka

- ce rocno odmaknem ploscice in ne drgnejo vec potem dokler ponovno ne uporabim rocne bi mogl bit OK ? ali se bodo nazaj zapikale ko bom normalno zabremzal

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Pe dec 15, 2006 10:11 pm

Meni je lani pozimi zmrznla ročna, ko sem jo mel čez noč zategnjeno.
Polival sem hudiča z vročo vodo in odtegoval, zategoval ko blesav :P
Samo ne vem če je to v tvojem primeru, ker praviš da ti čisto malo bremza...

Meni se je prav čutlo na ročni. Ko sem kao odtegno je bla ročica čisto mehka. En del hoda sploh ni imela efekta na zajlo... če me razumeš, kaj hočem povedat :? :)

Ne vem če ma to kake veze s tabo, ampak napisal sem vseeno.

Upam da zrihtaš

LP
Slika

fajn se mamo :)!

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Pe dec 15, 2006 10:24 pm

Bremz cilinder ti šteka...
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
[-MaFia-]
Nov uporabnik

heelppp

Napisal/-a [-MaFia-] Pe dec 15, 2006 10:25 pm

Živjo ubistvu jst nism hotu odpirat nove teme... k se mi zdi naslov te teme ful primern :) uglavnm... kolega .. nemore pridt v svoj avto notr ... :) ker je pustu otroka notr.. in je zaklenu usa vrata... zdj jih pa un otrok nemore odpret.. .. tko da kam poklicat? kaj nardit... aja.. avto je opel astra (če je to kj važn.) hvala za čimprej..

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe dec 15, 2006 10:49 pm

:lol: :lol: :lol:

Mi smo šipo razbil 1x...
drugič smo pa klical amzs, da so nam udrl not (fiat brava)

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Pe dec 15, 2006 10:58 pm

ja verjetno imas zajlo naacufano za ročno in ne vrača do konca nazaj ker se zatakne!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: heelppp

Napisal/-a Pugi Pe dec 15, 2006 11:56 pm

[-MaFia-] je napisal/-a:Živjo ubistvu jst nism hotu odpirat nove teme... k se mi zdi naslov te teme ful primern :) uglavnm... kolega .. nemore pridt v svoj avto notr ... :) ker je pustu otroka notr.. in je zaklenu usa vrata... zdj jih pa un otrok nemore odpret.. .. tko da kam poklicat? kaj nardit... aja.. avto je opel astra (če je to kj važn.) hvala za čimprej..

Edin amzs zdle. Al pa gasilce :D
Drgač pa se pokliče klučavničarja. Rab prbl 3 minute za takle avto al pa še manj.
Slika

just_me
Nov uporabnik

Napisal/-a just_me So dec 16, 2006 12:17 am

Če bi jst notr otroka zapru/zaklenu bi vrjetn zlo kmal šipo razbil :D ne pa imel čas pisati na forumu oz. čakati odgovor nanj +če ma zavarovane je še "zastonj" to :D

LP

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: heelppp

Napisal/-a Eddis So dec 16, 2006 12:25 am

[-MaFia-] je napisal/-a:Živjo ubistvu jst nism hotu odpirat nove teme... k se mi zdi naslov te teme ful primern :) uglavnm... kolega .. nemore pridt v svoj avto notr ... :) ker je pustu otroka notr.. in je zaklenu usa vrata... zdj jih pa un otrok nemore odpret.. .. tko da kam poklicat? kaj nardit... aja.. avto je opel astra (če je to kj važn.) hvala za čimprej..

Erik a?
Kako se je stvar izstekla?
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
[-MaFia-]
Nov uporabnik

Napisal/-a [-MaFia-] So dec 16, 2006 10:14 am

ja ja erik ja :)
sej sm mu dal pol številko od amzsja.. a stari nism najdu nikjer na internetu kkšne številke..

iztekla se je uredu.. nevem nč ni konkretno povedu.. reku sam da se je uštimal :)

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Ne dec 17, 2006 7:30 pm

sam js se ne spomnim da bi me kam zaprli pa neb mogo ven :EE
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov