Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zodd
Novinec

Pozdrav avto friki ;) eno vprasanje imam

Napisal/-a Zodd So dec 23, 2006 12:51 pm

No da povem zadnjic ko sem vas spraseval glede zadnjih bremz ki so se neki zatikale je moj mehanik to vzel dol razmontiral ocistil na novo namazal in jasno delajo kot nove tak da thx za pomoc :)

Sedaj pa me zanima druga rec:
Nikakor ni nic kriticnega mogoce sem jaz prevec siten ampak me zanima kaj je to:
avto u prostem teku ne tece popolnoma gladko, sem ter tja se za odtenek spremijo obrati kot bi na recimo vsakih nekaj sekund "malce zakasljal" ni sile oz ni toliko da bi bla kakrsna koli nevarnost da crkne tud avto se ne zatrese kaj dosti samo mal spremeni zvok in me moti.
svecke, vsa olja, vsi filtri, sobe so bile ociscene, vsi kabli, razdelilna kapa in rotor so NOVI, v masini so kvalitetna olja tako da to verjetno ni nic narobe s tem :)
-u sredo grem zamenjat zadnji lonec ker je cist sfukan sam mislim da to ni to :P

kaj bi to lahko bilo? avto je suzuki swift GTi l94, dela kot urca masina lepo tece, pospeski, konca je vse kot pri novem avtu, samo to me malce moti, pac bi rad da tud u prostem teku tece kar se da lepo, mal sem bral naokoli o nekih sondah ali pa o "motorcku prostega teka" ce se kermu da kaj vec povedat o teh stvareh :) Hvala -David ;)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So dec 23, 2006 1:06 pm

To je čisto normalno, kot si rekel avto dela k urca :vrum
To je bolj opazno ko je mraz, poleti je nihanje manjše
Slika Slika

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd So dec 23, 2006 1:39 pm

o madonca BEL ;) kak si lol ne vem ce me poznas pod tem nickom ex - demonizer tuki :) diablo2 sej ves ce bos kj okol kranja hodu povej gremo na drinko :)

no ce ni nic resnega pol se tok bl kul februarja bom dal zamenjati oba prednja zgloba vilic, ker je leva ze pocasi potreban zamenjave pa reku mu bom naj preveri manšete.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So dec 23, 2006 1:49 pm

Če obrati res minimalno nihajo ni nič narobe. Drgač pa za večje spremembe v obratih je lahko krivih več stvari (agr ventil, motorček prostega teka, lambda sonda, svečke,...). V tvojem primeru ni verjetno nič narobe.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So dec 23, 2006 4:35 pm

Zodd je napisal/-a:o madonca BEL ;) kak si lol ne vem ce me poznas pod tem nickom ex - demonizer tuki :) diablo2 sej ves ce bos kj okol kranja hodu povej gremo na drinko :)

no ce ni nic resnega pol se tok bl kul februarja bom dal zamenjati oba prednja zgloba vilic, ker je leva ze pocasi potreban zamenjave pa reku mu bom naj preveri manšete.

hehehe, lepo naklučje da se tkole srečava. Ja demonizer, če se srečava greva direkt na pir. Ti zdej WoW špilaš?

GTija si pa vozu že od časov d2 an, mogoče je nihanje povezano z športnim filtrom zdej ko je mraz. (če ga imaš)
Slika Slika

Zodd
Novinec

Napisal/-a Zodd So dec 23, 2006 4:42 pm

prej sm mu navadnega swifta nimam sportnega filtra, nimam namena tunat masine
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost