Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To nov 28, 2006 7:39 pm

Eh, če si spregledal rdečo (čeprav meni smešno da bi se mi to zgodilo), greš nazaj pa al povoziš dol to bliskavico, al pa ga dol zmontiraš :twisted: :lol: :cry :cry :EE
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Vaillante
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Vaillante Pe dec 01, 2006 6:30 pm

bass je napisal/-a:
Vaillante je napisal/-a:A bi bil kdo za to da ga gremo dol odšraufat ;) ponoč mislm :D al pa usaj unesposobt 8)

b****r en

Kaj k bi ti enkrat že zapru ta gobc k vidm da najraj take izjavlaš folku na forumu!!Prvič sm se zajebavu ker me praktično boli k.... za tisto kišto tm na slovenčevi, čeprou se usak dan usaj 3x mim pelm.Tko da take neumesne zadrž zase,mislm da nism edini k mu kej tazga prbijaš sodeč po tvoj postih!
pa brez zamere...
LP
Chevrolet Kalos 1.4 16V
Slika

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Po dec 04, 2006 4:30 pm

obvestilo za medije!

Obveščamo vas, da bo prva testna naprava za kontrolo vožnje skozi rdečo luč v Ljubljani začela delovati v četrtek, 7. 12. 2006, ko bomo tudi predstavili njeno delovanje. Predstavitev naprave in prenosa podatkov v nadzorni center bo ob 11. uri, v prostorih Policije na Vodovodni cesti 93/a v Ljubljani.

vir: www.policija.si

p.s.po vsej logiki se prau, da uni k so do zdej bli slikani ne dobijo kazni...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po dec 04, 2006 4:53 pm

kul. hvala :D

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Po dec 04, 2006 5:12 pm

jorgeus je napisal/-a:kul. hvala :D

np ;)

Uporabniški avatar
vincent
Novinec

Napisal/-a vincent To dec 05, 2006 2:51 pm

ta zadeva ni radar ampka kontrola za prevoženo rdečo luč - in zadeva se avtomatično sproži ob vsaki rdeči luči,...potem pa verjetno delajo sorte....jer je vse ok SE SLIKA ZAVRŽE, OSTALIM SE POŠLJE POLOŽNICO.

ni pa to kontrola hitrosti.

LP

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To dec 05, 2006 6:08 pm

vincent je napisal/-a:ta zadeva ni radar ampka kontrola za prevoženo rdečo luč - in zadeva se avtomatično sproži ob vsaki rdeči luči,...potem pa verjetno delajo sorte....jer je vse ok SE SLIKA ZAVRŽE, OSTALIM SE POŠLJE POLOŽNICO.

LP

kdo je pa sploh omenju hitrost :roll: .....je pa res da je v naslovu teme omenjen radar :P

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Če dec 21, 2006 5:54 pm

A tole ze deluje oz. ce ze posiljajo poloznice? :?
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če dec 21, 2006 5:59 pm

kixs je napisal/-a:A tole ze deluje oz. ce ze posiljajo poloznice? :?

pozorno poslusaj... (ta link je bil ze objavljen)
http://24ur.com/bin/article.php?article ... a=16152445
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Matevz S.
Novinec

Kraj: vsepovsod

Napisal/-a Matevz S. Pe dec 22, 2006 8:23 am

vincent je napisal/-a:ta zadeva ni radar ampka kontrola za prevoženo rdečo luč - in zadeva se avtomatično sproži ob vsaki rdeči luči,...potem pa verjetno delajo sorte....jer je vse ok SE SLIKA ZAVRŽE, OSTALIM SE POŠLJE POLOŽNICO.

LP

Ta naprava deluje tako, da zazna vozilo v križišču, ko je na semaforju rdeča luč, hkrati pa izmeri tudi hitrost!
Sankcionirano bo oboje!
Rdeča luč = 60.000 SIT
Hitrost od 10.000 do 120.000+ točke + odvzem v.d.

Še link do naprave:
http://www.fotocontrollo.com/traffiphot1.htm

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Pe dec 22, 2006 10:32 am

MacTron je napisal/-a:
kixs je napisal/-a:A tole ze deluje oz. ce ze posiljajo poloznice? :?

pozorno poslusaj... (ta link je bil ze objavljen)
http://24ur.com/bin/article.php?article ... a=16152445

Pozorno poslusaj (beri!):

A ze posiljajo poloznice?

Ce deluje, sem mislil, ce je to ze operativno. Oz. tudi ce je samo v testni fazi, ce ze tudi kaznujejo. Tega ni nikjer izrecno napisano. Razen tega da bodo ukrepali, ampak kdaj? Zato me zanima, ce kdo ve oz. pozna koga, ki je dobil ze kaksno poloznico za placat!

ajd
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe dec 22, 2006 2:28 pm

Zakon je jasen. ( a bejz no ) Voznja v rdeco luc je prepovedana. Ravno tako voznja skozi rumeno razen z izjemo, da se ne morete pravocasno varno ustaviti. To je 30m pred krizisce. TO povdarjam TO nebo noben uposteval, tak da naj ze nehajo nabijat pa klamfe srat in nej raje rome dajo v red. Aja ne, to ne bo slo, se res, se jih bojijo. Stekam.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe dec 22, 2006 3:33 pm

Vaillante je napisal/-a:
bass je napisal/-a:
Vaillante je napisal/-a:A bi bil kdo za to da ga gremo dol odšraufat ;) ponoč mislm :D al pa usaj unesposobt 8)

b****r en

Kaj k bi ti enkrat že zapru ta gobc k vidm da najraj take izjavlaš folku na forumu!!Prvič sm se zajebavu ker me praktično boli k.... za tisto kišto tm na slovenčevi, čeprou se usak dan usaj 3x mim pelm.Tko da take neumesne zadrž zase,mislm da nism edini k mu kej tazga prbijaš sodeč po tvoj postih!
pa brez zamere...
LP

A bi robčka? :lol:
Tvoj humor je patetičen, kolega. Poškodovanje tuje lastnine je objestno, nezrelo in otročje obnašanje. Še posebej, če ta tuja lastnina skrbi za varnost na naših cestah, kjer je vsak sam svoj šerif... tako da je moja izjava daleč od neumesne, tvoja vroča kri pa samo še nadaljnje priča o tvojih "kvalitetah".

Lp
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe dec 22, 2006 4:50 pm

Upam, da bodo dali to zadevo tudi na semafor, kjer se iz obvoznice (izvoz ind. cona Jarše), zavija levo za BTC (naravnost se gre pa proti Šmartinki). V zadnjem času sem videl dva "junaka", ki sta več kot očitno namerno peljala čez rdečo luč in to s povečano hitrostjo. Zadnji izmed "junakov" je bil včeraj v temnem (verjetno da črnem - bila je noč) passatu karavan, nov model. Škoda ker si nisem zapomnil registrske, ker bi jo z veseljem objavil. Da je pa tisti semafor očitno res mnogim trn v peti pa vem, ker mi je tam pred letom in pol crknu avto in v tisti dobri uri, ko sem čakal na avtovleko sem naštel reci piši devet takih "junakov", ki so peljali v rdečo, od tega sta dva skoraj povzročila nesrečo. Nevem, ampak določen folk NE samo kaznovat, pretepst bi jih bilo treba, da bi si v glavo vbili, da se v rdečo NE pelje!! :evil: :evil:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Vaillante
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Vaillante Po dec 25, 2006 12:37 am

bass je napisal/-a:
Vaillante je napisal/-a:
bass je napisal/-a:

b****r en

pa brez zamere...
LP

A bi robčka? :lol:
Tvoj humor je patetičen, kolega. Poškodovanje tuje lastnine je objestno, nezrelo in otročje obnašanje. Še posebej, če ta tuja lastnina skrbi za varnost na naših cestah, kjer je vsak sam svoj šerif... tako da je moja izjava daleč od neumesne, tvoja vroča kri pa samo še nadaljnje priča o tvojih "kvalitetah".

Lp

Potem pa lep pozdrav ''Šerif'', te bom uprašu k boš naletu na kazen, upam da ne boš ti tisti k boš pol tuki gor joku k te bo kšn radar sneu! Aha še to, sledeč po tvojih postih vidim, da zgleda ne počneš nič, kot da cele dneve preživiš na forumu in daješ svoje ''pametne'' nauke ljudem! Lep Pozdrav in nism, niti si ne želim bit tvoj kolega! Z moje strani je debata zaključena!
Chevrolet Kalos 1.4 16V
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov