Templar je napisal/-a: TO NI IZGOVOR za take ko s sabo v smrt vozijo nedolžne ljudi.
Seveda ni izgovor. V tem primeru je bilo skoda oceta, ker ni bil cisto nic kriv. Skoda da ni posical drevo, da bi sam sebe pokopal. Tako kot nesreca na Idrskem. Mislem, ce je ta fant tam vozil trezen in naredil to kar je, mu enostavno ni pomoci. Potem pa dobri fantje gor al pa dol. V tem primeru spet skoda, da sta sla dva nedolzna, ko sta se zraven vsedla. To je letel brezglavo. Kaj vam ni jasno.
Je pa zanimivo. Vsako leto se je kdo ubil na enem nasem zahrbtnem asfaltu. Tudi ljudje iz tujine. In potem teli nesposobni policaji napisejo neprilagojeno hitrost.

Sej drugega itak ne znajo. Kaj sledi iz tega. Butaste statistike, ki jih zlender ponavlja ko papagaj. Sedaj gre tam v mokrem ravno da ne hitreje kot je slo prej po suhem. Pa se en zanimivi odsek ceste. Vsako leto je sel kdo na streho. Dva razlicna asfalta. Prisel na drugo podlago, hop cefizelj pa je slo po svoje v gric pa na streho. Dali novi asfalt in glej ga ZLOMKA kot po cudezu od takrat naprej tudi eden ni vec sel na streho. Cudno ne ?
Lumpy_ je napisal/-a:Ja nekje je že bilo omenjeno o tem, da ni mel izpita pokavec.

V tem primeru nimajo starsi kaj jokat. Ce je mulc spizdu avto. So dobili kar so iskali. Namesto, da bi ga mal nalomil pa bi blo reseno. Vzgoja na psu. Sam nisem pomislil, da bi vzel avto od oceta, ker sem vedel, da ga potem ne bom vec dobil. Zmeraj sem vprasal. Edino 2x sem ga vzel, ker ga nisem hotel buditi. Obakrat je bilo ponoci in obakrat sta kolega imela nesreco in sem jih sel iskat in sem to zjutraj tudi povedal takoj ko sem vstal. Enostavno je vedel, da je sel avto iz garaze pa ne vem kako.

Jah kaj naj recem. Cist zijo vseskupaj. To bi moral kazat po TV, pa se kako roko zraven, mlako krvi in zmesarjen trup cloveka. Mogoce bi koga pretreslo. Ne pa neka brezvezna reklama ko se ob vecanju hitrosti obrne smrt.

Ja ne me basat. To mene ne gane cisto nic. Da bi pa vrtel eno anglesko reklamo ko eden zadaj ni pripet. Ah neeeee to pa neeeee.
Raje bodo postavli se kaksen rada na AC, ko se jih toliko potrebuje. Kje je spet kaki pameten policaj, da bo zagovarjal tole postavljanje radarjev

TOCNO se vidi da je vsake toliko casa na tej cesti mesarija. DA bi pa TUKAJ postavili radar. Ah neeeee to ne bo donosno za blagajno. Vse za varnost.

cordo je napisal/-a:kalbo je napisal/-a:V soboto pozno popoldne smo se peljali iz Maribora proti LJ, pa vam lahko povem, da je blo že podnevi tisti dan 130 krepko preveč, ker je blo vode na cesti za znoret, vlage v zraku pa tudi. Vidljivost slaba. 200 je bila zelo pogumna hitrost.
Pr 200 pa ni čudno, da je zaplaval, volan malo narobe, gume primejo pa hop...trenutek...tragedija.
Jest bi uzakonil obvezen trening varne vožnje za vse mlade voznike. Tam te streznejo, tud mene so.
200km/h: pogumna ali NEUMNA (morilska) hitrost?
Zakaj ?
Je on lepo povedal, da je bilo vode da se ni dalo vozit tudi 130 ne. In se ni, ker je hitrost prilagodil. Imas pa paciente, ko majo ultra duper gume pa v glavi slamo. Huh se res, sedaj mam pa super duper gume lahko pa tiscim ko budalo. To je vzrok. Mam super duper gume, pa sem se poleti peljal iz Jesenic proti Radovljici po stari cesti ob hudem nalivu. No se pomoje sem se vozil skupaj z nevihto iz Italije proti Ljubljani. Ampak enostavno, ce sem se hotel voziti varno, vec kot 80km/h ni slo. Vode v kolesnicah od kamionarjev da ni res. Eni bi pa razmisljal. Mam super duper gume za dezno vreme, ni panike. GAASAAA, hja ne, potem pa poka.
ups moderatorji se opravicujem samo je res najlazje dati samo odgovor kot da se j***m s tem kopiranjem sem ter tja. Se enkrat sorry
evo uredil